Lukoil atkal uz Latviju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Oskars Cirsis, TVNET

"BK Ventspils" ULEB kausa izcīņas 1/16 finālā spēlēs ar Bulgārijas čempionvienību "Lukoil Academic", šodien kļuva zināms Madridē notikušajā izlozē. Uzvarētājs tiks noskaidrots divu spēļu summā un pirmā spēle 19. februārī notiks Sofijā.

Tā kā turnīra pirmajā posmā "Ventspils" savā apakšgrupā izcīnīja otro vietu(6-4), tad Latvijas vicečempioniem ir sava laukuma priekšrocības un atbildes spēle 26. februārī notiks Ventspils olimpiskajā centrā.

Ar "Lukoil Academic" grupu turnīrā jau bija darīšana Latvijas čempionvienībai Rīgas ASK, kas sezonas atklāšanas spēlē vispirms guva pārliecinošu uzvaru, turpretim otrā apļa spēlē viesos piedzīvoja smagu zaudējumu.

H apakšgrupā Bulgārijas klubs ierindojās trešajā vietā ar sešām uzvarām desmit spēlēs.

"BK Ventspils" uzbrukuma līderis Džimijs Baksters.
"BK Ventspils" uzbrukuma līderis Džimijs Baksters. Foto: Oskars Cirsis, TVNET

"Lukoil" variants tik un tā ir viens no labākajiem, jo pretiniekos varēja trāpīties allaž neērtie serbu klubi Vršacas "Hemofarm" un Belgradas "Crvena Zvezda", krievu Kazaņas "Unics", vācu Ķelnes "99ers", kā arī ukraiņu "Azovmash" vai franču "Villeurbanne".

Ja "Ventspils" uzvarēs, tad astotdaļfinālā pretim nāks Maskavas "Dinamo" un Vroclavas "Slask" pāra uzvarētāji. Šeit izteiktu favorītu loma ir maskaviešiem, kas F grupā izcīnīja astoņas uzvaras.

Ja "Ventspils" pārvarēs arī šo barjeru, tad uzreiz kvalificēsies "Final Eight" turnīram, kas no 10. līdz 13. aprīlim notiks Turīnā.

"BK Ventspils" ULEB kausa "play off" spēlēs jau piekto sezonu pēc kārtas.

No Latvijas basketbolistiem ULEB "play off" turnīrā vēl piedalīsies arī valstsvienības saspēles vadītājs Kristaps Valters, kurš šobrīd spēlē Krievijas superlīgas klubā "Triumph". 1/16 finālā piemaskavas klubs tiksies ar Artlandes "Dragons", kas grupu turnīrā spēlēja kopā ar Rīgas ASK.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu