Neša 37 punkti palīdz uzvarēt

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Uzvaru pagājušās nakts Nacionālās basketbola asociācijas spēlē izcīnījusi viena no vadošajām līgas komandām, Fīniksas Suns, kas izbraukumā ar 114:105 uzveica Milvokī Bucks basketbolistus.

Pirmo ceturtdaļu ar 30:24 sev par labu noslēdza Fīniksas basketbolisti, taču otrajā mājinieki radīja lielu ofensīvu un tajā, būdami pārāki ar 14 punktiem (38:24), pārtraukumā devās atrodoties līderpozīcijās - 62:54.

Trešajā ceturtdaļā ar nelielu pārsvaru labāki bija viesi (23:12), tāpēc, sākoties spēles pēdējam cēlienam, vadībā ar 83:77 joprojām atradās Bucks. Pēdējās 12 minūtēs komandas spēlēja punkts punktā un izšķirošo izrāvienu Suns veica trīs minūtes pirms spēles beigām, uzvarot ar 114:105.

Savu šīs sezonas rezultatīvāko spēli aizvadīja Suns saspēles vadītājs Stīvs Nešs, kas guva 37 punktus, 10 rezultatīvi asistēja saviem komandas biedriem, izcīnīja 4 atlēcošās bumbas un pārķēra divas piespēles. Bucks rindās visvairāk punktu (28) guva Maikls Reds.

Otrajā šīs nakts spēlē Sakramento Kings savā laukumā ar 128:94 sagrāva Ņūdžersijas Nets basketbolistus. 27 punktus uzvarētāju labā guva Rons Ārtests.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu