7 jautājumi, lai pārliecinātos, vai tev jākļūst par «stirnu buku»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Baldones novada Riekstukalnā slēpotājiem joprojām ir atvērtas kalnu un distanču slēpošanas trases, kurās baudīt sniega priekus. Tomēr 16.aprīlī kājas beidzot izkustinās «Stirnu Buka» skrējēju saime, jo tiks dots pirmais šīs sezonas starts taku skrējienu seriālam «Stirnu Buks 2016». Mazie Susuri skries 0,8 km garu distanci, ātrie Zaķi - 9,9 km, kautrīgās Vāveres, kuras vēl nezina, vai viņām patīk skriet pa meža takām, varēs doties 5 km distancē, veiklajiem Bukiem sagatavota 19,9 km gara taka, un drosmīgie Lūši zinās, ko darīt, 27,6 km garajā skrējienā.

Vienmēr, pirms izlemj iesaistīties kādā aktivitātē, cilvēkam ir jānoskaidro, vai tā viņam derēs. Tāpēc pieredzējušie buki ir izveidojuši atlases jautājumus, lai pārliecinātos, vai jaunos uzņemt savā pulkā. Atbildi ilgi neapsver, pirmā doma vienmēr ir pareizākā!

1. Vai došanās uz mežu rada patīkamas izjūtas un reizēm būšana dabā pavisam parastā dienā liek sajusties īpaši?

2. Vai skrējiens sniedz enerģiju un ir veids, kā izjust cilvēka ķermeņa vienreizību un spēju apbrīnojami kustēties?

3. Vai skaisti dabas skati spēj aizraut elpu un viest apbrīnu par tās varenumu?

4. Vai esi gatavs bruģētu celiņu nomainīt pret smiltīm, meža takām, čiekuriem, saknēm, kukuržņiem, peļķēm vai pat lēcienu pār mazu, dzīvības pilnu meža strautiņu?

5. Vai esi gatavs atbalstīt savu sāncensi un padot roku, lai izpalīdzētu, jo blakus vēlmei sacensties vienmēr ir draudzība?

6. Vai vēlies meža burvību parādīt un iemācīt arī tiem, kuri šobrīd tikai aug un iepazīst pasauli?

7. Vai līdzīgi domājošu cilvēku satikšanās ir būtiska, lai rastos arvien jaunas idejas un piedzīvojumi?

Ja, izlasot šos jautājumus, atbilde kopā ar smaidu tavā sejā bija «jā», tad mēs vēlamies, lai esi «stirnu buks», jo pirmo Buka atlases kārtu jau esi izturējis! Nākamā būs praktiskā daļa 16.aprīli, tāpēc, lūdzu, atceries par ērtu apģērbu un apaviem, bet vairāk palasi stirnubuks.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu