Mourinju: Anglijas izlases neveiksmēs vainojams treneris (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas kluba Madrides ''Real'' galvenais treneris Žozē Mourinju norādījis, ka Anglijas futbola izlases neveiksmēs vainojams galvenais treneris Fabio Kapello.

''Tas ir skaidrs. Kapello nemāk strādāt ar Anglijas izlasi. Viņš nepazīst spēlētājus, savukārt futbolisti ir nobijušies un nevar paspēlēt,'' intervijā izdevumam ''Daily Mirror'' norādīja Mourinju.

''Spēlētājiem nepieciešama skaidra taktika. Viņi nedrīkst šaubīties par saviem pienākumiem laukumā. Tā ir trenera vaina. Viņš [Kapello] vairs nevar mainīties. Nedrīkst tikai kliegt uz spēlētājiem. Viņiem nepieciešams justies īpašiem,'' pozitīvas iezīmes Anglijas izlases trenera darbā nevarēja saskatīt Mourinju.

Anglijas futbola valstsvienība 2012. gada Eiropas čempionāta atlases turnīru nākamnedēļ sāks savā laukumā ar maču pret Bulgāriju.

Atgādinām, ka Mourinju trīs sezonas strādājis arī par Londonas ''Chelsea'' treneri, kura sastāvā spēlēja Anglijas izlases zvaigznes Džons Terijs un Frenks Lampards.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu