Nets nespēj uzvarēt Fīniksā gandrīz 15 gadus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Vienīgajā šā rīta Nacionālās basketbola asociācijas spēlē Fīniksas Suns ar 116:92 savā laukumā pārspēja Ņūdžersijas Nets vienību.

Fīniksieši jau pirmajā ceturtdaļā ieguva solīdu pārsvaru, atraujoties par 15 punktiem. Ar rezultativitāti kā ierasts izcēlās Suns uzbrukuma līderi Amare Stademairs un Šons Merions, kuriem asistēja Stīvs Nešs.

Otrajā ceturtdaļā mājinieki nedaudz samazināja apgriezienus, un tas Nets basketbolistiem ļāva pietuvoties. Tomēr, ejot pārtraukumā, ar 56:45 vadībā joprojām atradās laukuma saimnieki.

Turpinājumā Suns sāka spēlēt vēl aktīvāk, pēc trešās ceturtdaļas būdami vadībā ar 89:73 un spēles pēdējo cēlienu noslēdzot ar 27:19. Suns svinēja uzvaru arī visā spēlē, pārspējot Ņūdžersijas basketbolistus ar 166:92. Jāpiebilst, ka Nets Fīniksā nav uzvarējuši kopš 1993. gada 13. marta.

Rezultatīvākais uzvarētājiem un arī visā spēlē bija Stademairs, kurš guva 28 punktus. Vēl viņa rēķinā arī deviņas bumbas zem groziem. Nets rindās labākais ar 24 punktiem bija Ričards Džefersons.

Rietumu konferences kopvērtējumā Suns šobrīd ieņem 1. vietu, savukārt Nets austrumu konferencē ir astotie, kas sola smagu cīņu par vietu izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu