SKA vadība noraida hokejistu lūgumu atgriezt komandā Kovaļčuku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Šīs nedēļas sākumā no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienības Sanktpēterburgas SKA tika atstādināta spožākā zvaigzne Iļja Kovaļčuks. Komandas hokejisti lūguši vadībai viņu atgriezt sastāvā, taču vadība to noraidījusi.

Vienības spēlētāji pie pašreizējās Gagarina kausa ieguvējas vadības vērsušies pirms Rietumu konferences pirmās kārtas trešās spēles ar Jaroslavļas «Lokomotiv». Kluba vadība viņu lūgumu noraidījusi.

32 gadus vecais Kovaļčuks izlaida sērijas otro maču, nepiedalīsies arī trešajā. Tikmēr portāla «championat.com» rīcībā esošā informācija liecina, ka uzbrucējs varētu piedalīties ceturtajā mačā, kas 27. februārī risināsies Sanktpēterburgā.

Tikmēr «Hockey Buzz» vēsta, ka Kovaļčuks varētu atgriezties Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kur par viņa pakalpojumiem interesi esot izrādījušas Toronto «Maple Leafs» un Ņūdžersijas «Devils», kuru Kovaļčuks jau Ziemeļamerikas karjeras laikā pārstāvējis iepriekš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu