Ar intriģējošiem pāriem turpinās Čempionu līgas 1/8 fināla mači

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ar divu intriģējošu pāru spēlēm šodien UEFA Čempionu līgas turnīrā futbolā turpināsies Eiropas prestižākā klubu turnīra astotdaļfināla izspēle. Abas spēles sāksies plkst. 21.45 pēc Latvijas laika.

Viena no šīs sezonas spēcīgākajām Anglijas premjerlīgas vienībām Londonas «Arsenal» savā laukumā «Emirates Stadium» uzņems titulēto Spānijas vienību «Barcelona». Maču tiešraidē translēs «Viasat Sport Baltic» kanālā.

Arsēna Vengera vadītā «Arsenal» komanda ar «Barcelona» futbolistiem pēdējo reizi izslēgšanas spēļu stadijā tikās 2010./2011. gada sezonā, kad divu spēļu summā ar 4:3 pārāka bija Spānijas vienība. Tiesa, kopš tā laika abu komandu sastāvi piedzīvojuši visai ievērojamas izmaiņas.

«Arsenal» cer sasniegt ceturtdaļfinālu pirmo reizi kopš 2010. gada.

«Barcelona» kļuva par vienu no divām vienībām, kas šajā sezonā grupu turnīrā nepiedzīvoja nevienu zaudējumu. Komanda ir pārliecinošā vadībā Spānijas čempionātā jeb «La Liga» turnīrā.

«Vai «Barcelona» ir labākā komanda futbola pasaules vēsturē? Uz šo jautājumu atbildēšu otrdien,» laikrakstā AS citēts Vengers.

Atbildes mačs notiks 16. martā Barselonā.

Tikmēr otrajā pārī Vācijas bundeslīgas grands Minhenes «Bayern» viesos spēkiem mērosies ar Turīnas «Juventus» vienību. Dueļa favorīte ir Hosepa Gvardiolas vadītā «Bayern» komanda.

«Skaidrs, ka «Juventurs» komandas sastāvā ir daudz pieredzējuši futbolisti,» laikrakstā «Bild» citēts Tomass Millers no «Bayern». «Ir arī spēcīgi jaunie spēlētāji. Turīnas komanda piekopj tipiski Itālijas futbola taktiku. Viņi cenšas spēlēt ar ātrām piespēlēm. «Bayern» mērķis ir aizspēlēties līdz Čempionu līgas finālam. Mēs gan saprotam, ka to nebūs viegli izdarīt.»

Gan «Juventus», gan «Bayern» šobrīd ir savu nacionālo čempionātu līdervienības.

Atbildes spēle notiks 16. martā Minhenē.

Pirmie astotdaļfināla mači notiek 16.-17. un 23.-24. februārī, bet atbildes spēles gaidāmas 8.-9. un 15.-16. martā. Ceturtdaļfināla spēles notiks 5. un 6. aprīlī, bet atbildes spēles - 12. un 13. aprīlī.

Savukārt pusfināla cīņas būs 26. un 27. aprīlī, bet atbildes spēles - 3. un 4. maijā.

Čempionu līgas fināls risināsies 28. maijā «San Siro» stadionā Milānā. Tā būs ceturtā reize, kad Eiropas spēcīgākais klubu turnīra uzvarētājs tiks noskaidrots «San Siro».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu