Bleiks Grifins atvainojies par «Clippers» ekipējuma menedžera iekaustīšanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Viens no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas «Clippers» līderiem un līgas zvaigzne Bleiks Grifins atvainojies par komandas ekipējuma menedžera iekaustīšanu, kā rezultātā spēlētājs salauza labo roku.

Incidents norisinājās 23.janvārī restorānā Toronto, kur strīda laikā Grifins iesita «Clippers» komandas ekipējuma menedžerim un salauza sev roku.

Spēlētājam pēcāk NBA vadība piesprieda četru spēļu diskvalifikāciju, turklāt viņam par šo laiku netika izmaksāta arī alga, kas kopumā bija aptuveni 860 000 dolāru (772 000 eiro). Savainojuma dēļ Grifins laukumā varētu atgriezties tikai martā.

«Par šo atgadījumu domāju katru dienu un vēlētos laiku pagriezt atpakaļ, ko esmu pateicis arī mūsu ekipējuma menedžerim,» pauda Grifins. «Pēc notikušā ar viņu esmu runājis daudz reižu, taču viņš reiz visu noraksturoja vislabāk: «Šādas lietas notiek, tomēr mēs esam kā brāļi un mums tikai jāturpina dzīvot.«»

«Šis incidents man liek justies šausmīgi, nekad ar kaut ko tādu neesmu saskāries. Tomēr tagad, kad NBA ir izdarījis savu darbu un esmu ticis pie soda, ir pienācis laiks vienkārši turpināt dzīvot un šo notikumu atstāt pagātnē,» izteicās basketbolists.

Šīs sezonas 30 mačos Grifins vidēji iemetis 23,2 punktus, izcīnījis 8,7 atlēkušās bumbas un veicis 5,0 rezultatīvas piespēles, turklāt uzbrucējs šosezon metienus no spēles realizējis ar 50% precizitāti.

Ar 53 spēlēs izcīnītām 35 uzvarām «Clippers» komanda Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem ceturto vietu. Kopš Grifins nespēlē, Losandželosas komanda 23 spēlēs tikusi pie 18 uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu