«Lakers» pie mājas arēnas uzstādīs O'Nīla statuju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Losandželosas «Lakers», godinot izcilo centra spēlētāju Šakilu O'Nīlu, uzstādīs viņa statuju, vēsta Ziemeļamerikas sporta mediju gigants ESPN.

Statuja atradīsies pie «Staples Center» arēnas līdzās tādām zvaigznēm kā Maģiskajam Džonsonam, Karīmam Abdulam Džabaram, Džerijam Vestam, Veinam Greckim un Oskaram de la Hojam.

Statuja tiks atklāta 2016./2017. gada sezonā.

«Viņš ir milzis ne tikai sava auguma izmēra dēļ, bet arī kā persona, kas daudz darījis «Lakers» labā,» norādīja Losandželosas kluba prezidente Džīnija Basa. «Tas ir liels gods, ko viņš ir pelnījis.»

Uzzinot jaunumus, O'Nīls neslēpa pārsteigumu. «Nopietni?» viņš jautāja, uzzinot to no «Jimmy Kimmel Live». «Tas ir lieliski!»

43 gadus vecais O'Nīls «Lakers» pārstāvēja no 1996. gada līdz 2004. gadam. Šajā laikā viens no līgas visu laiku visdominējošākajiem centra spēlētājiem trīsreiz «Lakers» sastāvā kļuva par NBA čempionu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu