«Blackhawks» turpina savu fantastisko sēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) līdervienība Čikāgas «Blackhawks» naktī uz trešdienu ar 4:1 viesos apspēlēja Nešvilas «Predators» hokejistus, izcīnot 12. panākumu pēc kārtas, kas ir komandas labākais rādītājs kluba pastāvēšanas vēsturē.

Līgas rezultatīvākais hokejists Patriks Keins šajā mačā izcēlās ar vienu vārtu guvumu un vienu rezultatīvu piespēli, bet Krievijas uzbrucējs Artemijs Panarins izpildīja divas piespēles, tiekot atzīts par spēles spožāko zvaigzni.

Vienīgos vārtus «Predators» rindās guva 25 gadus vecais aizsargs Raiens Ellis, kurš otrajā trešdaļā samazināja rezultātu (1:2) līdz minimumam.

Spēli klātienē «Bridgestone Arena» noskatījās 17 122 skatītāji.

Gūstot 12. uzvaru pēc kārtas, pašreizējā Stenlija kausa īpašniece sasniedza ne tikai kluba rekordu, bet arī atkārtoja šosezon Floridas «Panthers» paveikto, kas arī tika pie tikpat panākumiem pēc kārtas. 2012./2013. gada sezonā Čikāgas vienība guva 11 uzvaras pēc kārtas.

«Blackhawks» atlicis aizvadīt četras spēles līdz NHL «All-Star» spēles pārtraukumam. Līgas rekords pēc kārtas uzvarēto spēļu ziņā pieder Pitsburgas «Penguins» komandai, kas to paveica 1992./1993. gada sezonā.

Spēlē ar «Predators» 27 gadus vecais Keins guva savus 30. vārtus šosezon, kas ir viņa karjeras atkārtots labākais rādītājs vienas regulārās sezonas laikā. Turklāt viņš to paveicis 49 maču laikā. «Blackhawks» vēl jāaizvada 33 regulārās sezonas mači.

«Domāju, ka esam pārliecināti pār savem spēkiem,» ESPN citēts Keins. «Tajā pašā laikā mēs zinām, ka, iespējams, varam spēlēt vēl labāk.»

Nākamā spēle Čikāgas hokejistiem paredzēta naktī uz piektdienu viesos pret Tampabejas «Lightning».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Blackhawks» ar nopelnītiem 68 punktiem 49 mačos ir pārliecinošā līderpozīcijā. Džoela Kvīnvila vadītā komanda ir visas līgas kopvērtējuma vicelīdere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu