Rūnijs: Mančestras «United» futbolisti stāv aiz van Gāla

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Titulētā Anglijas futbola kluba Mančestras «United» spēlētāji stāv aiz komandas galvenā trenera Luija van Gāla un par katru cenu cenšas, lai vienības rezultāti uzlabojas, uzsvēra uzbrucējs Veins Rūnijs.

Pēdējo nedēļu laikā Mančestras klubs demonstrē pieticīgu sniegumu, jo tas Anglijas premjerlīgā atkritis uz piekto vietu, turklāt izstājies no dalības UEFA Čempionu līgā. Tas licis ar pilnu sparu uzjundīt informācijai, ka van Gāls drīzumā tiks atbrīvots no «United» galvenā trenera amata.

«Esam aiz galvenā trenera muguras un atbalstām viņu,» uzsvēra Mančestras vienības uzbrucējs Rūnijs, kuram arī individuāli šī sezona nav pārāk sekmīga. «Vēlamies pēc iespējas ātrāk uzlabot savas rezultātus, lai viss mainītos.»

Arī pats van Gāls trešdien preses konferencē neslēpa savu aizkaitinājumu par spekulācijām ap viņa nākotni un pameta to jau pēc pāris žurnālistu jautājumiem.

«Mums visiem ir ģimenes, bet reizēm presē tiek uzrakstītas tādas lietas, kas tuviniekiem nav pārāk patīkamas. Tas ir smagi, taču tā ir daļa no futbola. Katru nedēļu saņemt kritiku nav diez ko patīkami, un futbolistiem ir grūti ar to tikt galā. Šobrīd esam ievainoti, tomēr esam lepni būt Mančestras «United» spēlētāji,» uzsvēra Rūnijs.

Kā viens no potenciālajiem van Gāla aizstājējiem tiek minēts slavenais portugāļu speciālists Žuzē Mourinju, kurš nesen tika atbrīvots no Londonas «Chelsea».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu