Rīgas «Dinamo» nākamajiem pretiniekiem zaudējumi KHL mačos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» nākamie pretinieki Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs Čeļabinskas «Traktor» un Ņizņekamskas «Ņeftehimik» svētdien piedzīvoja zaudējumus KHL regulārā čempionāta spēlēs.

«Traktor», ar kuru rīdzinieki spēkosies pēc divām dienām, ar 1:5 (0:1, 1:2, 0:2) viesos piekāpās Maskavas «Spartak».

Mača rezultātu spēles devītajā minūtē atklāja bijušais rīdzinieks Čārlzs Genovejs, kurš tagad pārstāv «Spartak» krāsas, bet otrā perioda vidū viesi spēles rezultātu izlīdzināja. Turpinājumā gan viņi ielaida vēl četrus vārtus, turklāt divreiz precīzs bija Jaroslavs Dibļenko.

Tikmēr «Ņeftehimik», pret kuru «Dinamo» spēlēs ceturtdien, ar 1:2 (0:0, 1:1, 0:0, 0:1) viesos pagarinājumā piekāpās čempionei Sanktpēterburgas SKA.

Spēles vidū komandas nepilnas minūtes laikā apmainījās ar vārtu guvumiem, bet pamatlaikā neviena no vienībām uzvaru nepanāca. Kad komandas pagarinājumā bija nospēlējušas 24 sekundes, uzvaru mājiniekiem atnesa komandas kapteinis Iļja Kovaļčuks.

Savukārt Vladivostokas «Admiral», kurai patlaban nespēja palīdzēt savainotais latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, ar 3:2 (2:0, 1:0, 0:2) savā laukumā uzveica Jekaterinburgas «Avtomobilist», izcīnot trešo panākumu pēc kārtas.

«Admiral» kapteinis Bārtulis traumas dēļ nespēlēs aptuveni līdz nākamās nedēļas nogalei. Kā pirmdien pastāstīja vienības galvenais ārsts Jevgēņijs Harčenko, pārbaudēs spēlētājam konstatēts daļējs bojājums vienā no dziļajiem muskuļiem.

Šajā sezonā Bārtulis 34 spēlēs guvis astoņus vārtus, izpildījis septiņas rezultatīvas piespēles, kā arī ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +9.

KHL Rietumu konferences līdere ar 37 spēlēs izcīnītiem 78 punktiem ir Maskavas CSKA, bet Rīgas «Dinamo» ar 46 punktiem 37 mačos ieņem 13.pozīciju, no pirmā astotnieka atpaliekot par desmit punktiem

Tikmēr Austrumu konferencē līdere ir «Sibirj», kas 38 spēlēs izcīnījusi 70 punktus, bet «Admiral» ar 62 punktiem 39 dueļos ir piektā. «Ņeftehimik» ar 59 punktiem 39 mačos ir astotā, bet «Traktor» ar 45 punktiem ieņem 12.pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu