Solbergs cenšas panākt vienošanos ar autoražotāju par startu PČ rallijkrosā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēdējo divu gadu pasaules čempions rallijkrosā norvēģis Peters Solbergs cenšas panākt vienošanos ar automašīnu ražotāju, kuru piesaistīt savai komandai.

Solbergs šīs divas sezonas pasaules čempionātā braucis ar savu komandu, kam ir «Citroen DS3» spēkrats, taču nākamajai sezonai cer panākt vienošanos ar kādu automašīnu ražotāju.

«Strādāju ļoti smagi, lai man aizmugurē būtu autoražotājs. Cerams, tas izdosies jau uz nākamo sezonu, bet varbūt tas notiks vien 2017.gadā,» žurnālam «Autosport» sacīja Solbergs. «Mums ir plāni jau ar pašreizējo automašīnu, ja mums ar to būs jāturpina braukt, taču pie sadarbības ar autoražotājiem strādājam nepārtraukti.»

Šobrīd sadarbību ar «Peaugot» rūpnīcu izveidojusi cita pasaules čempionāta rallijkrosā komanda, kuru vada Kenets Hansens.

Solbergs sagaida, ka arī citām vienībām nākamgad izdosies panākt sadarbību ar kādu autoražotāju, kas komandas padarīšot tikai spēcīgākas.

«Visi zina, ka Hansenam ir laba «Peaugot» komanda. Zināju, ka kādreiz tas notiks arī ar rallijkrosu. Katra vienība strauji attīstās, tāpēc nosargāt pasaules čempiona troni būs krietni grūtāk,» uzsvēra Solbergs.

Solbergs ir pēdējo divu gadu pasaules čempions, kamēr latvietis Reinis Nitišs no «Olsbergs MSE» komandas pērn bija trešais, bet šogad sezonu noslēdza septītajā pozīcijā.

Nākamsezon pasaules čempionātā grasās startēt vēl viens latvietis Jānis Baumanis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu