Karro kļūst par Baltijas čempionu iekštelpu motokrosā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bavo Swijgers, Wilvo Forkrent KTM

Latviešu motokrosa braucējs Matīss Karro sestdien kļuva par Baltijas čempionu iekštelpu sacensībās «Arenacross Baltic Cup» prestižākajā «Open Pro» klasē.

Karro sestdien triumfēja Lietuvas pilsētā Kauņā notikušajās sacensībās, nodrošinot sev uzvaru arī kopvērtējumā. Kā zināms, latvietis bija labākais arī pirms nedēļas Rīgā notikušajās sacensībās.

Šajā klasē Lietuvā goda pjedestālu aizņēma tikai latvieši, jo otrais bija Dāvis Ivanovs, kuram sekoja Augusts Justs.

Tikmēr MX2 klasē labākais bija Tomass Šileika, kamēr trešais bija Kārlis Sabulis, bet 50 kubikcentimetru klasē trešais sacensībās Lietuvā bija Ričards Alens Galcins.

Šīs sacensības, kuru laikā motokross notiek nevis brīvā dabā, bet gan iekštelpās, pirmoreiz Baltijā notika 2014.gada oktobrī Lietuvā. Pirmajās sacīkstēs «Open Pro» klasē un Superfināla sacensībās triumfēja Latvijas pārstāvis Augusts Justs.

«Arenacross» jeb motokross iekštelpās radies ASV, un tas ir ļoti līdzīgs superkrosam, taču ar atšķirību, ka trase ir īsāka un daudz intensīvāka, ar daudz ciešāk izvietotiem šķēršļiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu