Sorokins: Ar katru spēli uzlabojām savu sniegumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Kurbads"

Latvijas hokeja čempionvienības HK «Mogo» galvenais treneris Oļegs Sorokins pēc vienības dalības Kontinentālās kausa izcīņas turnīrā norādīja, ka komanda ar katru spēli spējusi uzlabot savu sniegumu.

«Turnīrs bija ļoti labi noorganizēts, labi apstākļi komandām, un spēles arī bija interesantas. Kas attiecas uz «Mogo» komandu, ņemot vērā to situāciju, kas mums bija ar savainojumiem, slimībām, biju priecīgs, ka ar katru spēli uzlabojām savu sniegumu,» sacīja Sorokins.

Turnīra trešās kārtas pēdējā spēlē «Mogo» ar 0:4 piekāpās Itālijas spēcīgākajam klubam «Asiago», bet vēl pirms tam piedzīvoja zaudējumu 2:11 pret Pavlodaras «Irtiš» (Kazahstāna) un 2:5 pret Herningas «Blue Fox» no Dānijas.

«Pirmajā mačā varbūt uzreiz nebijām gatavi tik augsta līmeņa hokejam. Bet spēles ar dāņiem un itāļiem pierādīja, ka arī mēs varam spēlēt labi. Abos mačos rezultāts varēja būt arī citādāks,» izteicās 41 gadu vecais speciālists.

«Pret «Asiago» vēl pašās beigās ņēmām vārtsargu, centāmies gūt vārtus. Jā, ielaidām, bet parādījām, ka cīnāmies par uzvaru, ka arī mēs protam spēlēt hokeju. Tagad jānolaižas uz zemes. Pāris dienas varam atpūsties, tad treniņi un spēles Latvijas čempionātā. Šādi turnīri tikai vēl vairāk saliedē komandu, mēs spēlējām arvien labāk un labāk. To tagad centīsimies parādīt arī Latvijā,» teica Latvijas čempionvienības spēlējošais treneris.

«Mogo» hokejisti trešajā kārtā pie punktiem netika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu