Timma ar 13 punktiem palīdz «Zeņit» uzveikt debitanti «Vita»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Latvijas izlases basketbolists Jānis Timma svētdien guva 13 punktus, palīdzot viņa pārstāvētajai Sanktpēterburgas «Zeņit» izcīnīt jau septīto uzvaru septiņos aizvadītajos VTB Vienotās līgas mačos.

«Zeņit» savā laukumā ar 101:50 (21:9, 23:11, 19:16, 38:14) uzveica turnīra debitanti Tbilisi «Vita» vienību no Gruzijas.

Pirmo puslaiku mājinieki noslēdza ar pārliecinošu 24 punktu pārsvaru (44:20). Trešajā ceturksnī spēle nedaudz izlīdzinājās, bet ceturtajā ceturtdaļā jau atkal laukumā dominēja «Zeņit», izcīnot uzvaru ar 101:50.

Uzvarētāju labā ar 16 punktiem izcēlās Pāvels Antipovs, bet «Vita» vienībā Pjerrija Henrijs guva 15 punktus un izprovocēja desmit pārkāpumus.

Timma šajā mačā laukumā pavadīja 21 minūti un 36 sekundes, realizējot vienu no četriem tālmetieniem, trīs no septiņiem divpunktu metieniem un četrus no pieciem soda metieniem.

Tāpat latvieša rēķinā deviņas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, trīs kļūdas, trīs pārtvertas bumbas un divas piezīmes.

Ar septiņām uzvarām tikpat spēlēs «Zeņit» ir Vienotās līgas līderi un vienīgā komanda čempionātā, kas cīnās bez zaudējumiem. Tikmēr latviešu basketbolista Kaspara Bērziņa pārstāvētā komanda «Ņižņij Novgorod», ko trenē Ainars Bagatskis, Artūrs Štālbergs un Oskars Ernšteins, ar piecām uzvarām astoņās spēlēs ieņem piekto vietu, Rolanda Freimaņa pārstāvētā Igaunijas vienība Tallinas «Kalev» ar trim uzvarām septiņās spēlēs atrodas 12. pozīcijā, bet Latvijas čempione «VEF Rīga» ar divām uzvarām astoņās spēlēs ir pozīciju zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu