Dominā atklāta Sporta sasniegumu izstāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Vairāki Latvijas auto un moto sporta čempioni kopā ar populāro autožurnālistu Normundu Avotiņu otrdien, 10.novembrī, tirdzniecības centrā Domina Shopping atklāja Sporta sasniegumu izstādi, kurā prezentēja savus godalgotos spēkratus. Izstādes atklāšanas pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja tādas sporta zvaigznes kā Reinis Nitišs, Ralfs Sirmacis, Beate Klipa, Kristaps Blušs, Dāvis Ivanovs un Matīss Karro, kā rezultātā pasākuma viesiem bija ekskluzīva iespēja ne tikai apskatīties savus sapņu auto, bet arī piesēsties pie to stūres kopā ar čempioniem un saņemt autogrāfus, informēja T/c «Domina Shopping» sabiedrisko attiecību konsultante Ērika Kirsone-Kriviņa.

Kopumā Sporta sasniegumu izstādē ir apskatāmi deviņi spēkrati, kas kļuvuši par Latvijas un ārvalstu sacensību rekordistiem. Starp izstādes eksponātiem ir vairāki Sports Racing Technologies (SRT) komandas auto, kā, piemēram, Latvijas populārākā autosportista Reiņa Nitiša rallijkrosa mašīna, ar kuru viņš uzvarēja Zviedrijas sacensībās RallyX on Ice seriālā, un jaunākā Latvijas rallija čempiona Ralfa Sirmača auto, ar kuru viņš izcīnīja Eiropas Junioru rallija vicečempiona titulu.

Drifta fanus izstādē iepriecinās divkārtējā Austrumeiropas drifta čempiona un ASV drifta čempionāta Formula D pilota Kristapa Bluša HGK Motorsport komandas auto, bet autokrosa cienītājus - LMT Autosporta Akadēmijas sportistes Beates Klipas bagijs. Savukārt motosporta līdzjutējus neatstās vienaldzīgus Matīsa Karro un Dāvja Ivanova motokrosa motocikli.

«Novembris arvien biežāk tiek dēvēts par vīriešu mēnesi, kad īpaša uzmanība tiek veltīta stiprajam dzimumam. Tāpēc, turpinot iepriekšējo gadu tradīciju, arī šogad organizējam kungu nedēļu, kuras ietvaros darām visu, lai pamielotu viņu acis un liktu sirdīm pukstēt straujāk. Šoreiz piedāvājam kaut par soli pietuvoties titulēto auto un moto sporta zvaigžņu sajūtām, apskatot viņu unikālos spēkratus un sajūtot to mērogus šeit un tagad,» saka Eda Vecvagare, t/c Domina Shopping mārketinga vadītāja.

Izstāde, kas tiek rīkota sadarbībā ar tādām Latvijas auto un moto sporta komandām kā Sports Racing Technologies (SRT), LMT Autosporta Akadēmija, HGK Motorsport un MX Moduls, Domina Shopping telpās apskatāma līdz 22.novembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu