Bērziņš ar tālmetienu izrauj «Ņižņij Novgorod» uzvaru VTB spēlē

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas basketbolists Kaspars Bērziņš pirmdien guva 26 punktus, tostarp iemeta izšķirošo tālmetienu, nodrošinot Ainara Bagatska trenētās «Ņižņij Novgorod» uzvaru VTB Vienotās līgas spēlē savās mājās ar 93:92 pret Maskavas apgabala «Himki» komandu.

Bērziņš 13 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad laukuma saimnieki bija iedzinējos ar 90:92, trāpīja trīspunktu metienu, kurš Ņižņijnovgorodas komandai nodrošināja minimālu uzvaru.

Latvijas basketbolists spēlēja 23 minūtes un 51 sekundi, iemeta piecus no sešiem divpunktu metieniem un četrus no septiņiem trīspunktu metieniem, kā arī četrus no sešiem soda metieniem. Viņš arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas zem groziem un izdarīja divas rezultatīvas piespēles. Bērziņš pārķēra arī vienu bumbu, bloķēja vienu metienu un pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja divas personiskās piezīmes un piecas reizes izprovocēja pretiniekus uz piezīmēm.

Bērziņš bija spēles rezultatīvākais dalībnieks. Uzvarētājiem Viktors Rads guva 17, bet Rašids Mahalbašičs sameta 12 punktus. Zaudētājiem Aleksejs Šveds guva 25, bet Tairīzss Raiss 15 punktus.

«Ņižņij Novgorod» pēc pirmā puslaika bija iedzinējos ar 35:46, taču pēc pārtraukuma atspēlējās un beigās izrāva uzvaru.

Bagatska trenētā komanda tika pie piektās uzvaras sešās spēlēs, ieņemot 3. vietu turnīra tabulā. «Himki» cieta otro zaudējumu sešās spēlēs un turnīra tabulā ieņem 6. vietu 16 komandu konkurencē.

«VEF Rīga» sestdien viesos ar 71:73 zaudēja «ČEZ Nymburk» vienībai no Čehijas, ciešot piekto zaudējumu sešās spēlēs un ieņem 14. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu