Daugaviņa rezultatīva piespēle nepalīdz «Torpedo» noturēt uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš trešdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē, tomēr viņa pārstāvētajai Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komandai, kuru trenē Latvijas speciālisti Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns, neizdevās noturēt uzvaru.

Aizvadītajā mačā «Torpedo» savā laukumā ar 2:3 (1:0, 0:0, 1:2, 0:1) pagarinājumā piekāpās Ufas «Salavat Julajev» komandai.

Rezultātu 16.minūtē atklāja «Torpedo» spēlētājs Vadims Homickis, bet trešās trešdaļas sākumā Dmitrijs Sjomins panāca 2:0, turklāt šajā vārtu guvumā piedalījās arī latvietis. Turpinājumā vienus vārtus viesiem atguva Nikolajs Prohorkins, bet 69 sekundes pirms pamatlaika beigām neizšķirtu izcīnīja Aleksandrs Loginovs.

Savukārt uzvaru pagarinājuma trešajā minūtē izkaroja Sami Lepiste, kas «Torpedo» lika ciest vien otro zaudējumu pēdējās desmit spēlēs.

Daugaviņš šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un trīs sekundes, kuru laikā izdarīja piecus metienus pa pretinieku vārtiem.

Daugaviņš šosezon, pārstāvot Maskavas «Dinamo» un «Torpedo», aizvadījis 20 spēles, kuru laikā guvis trīs vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēles.

Zaudējumu piedzīvoja arī Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas «Dinamo» komanda, kuru trenē Latvijas speciālisti Harijs Vītoliņš un Viktors Ignatjevs. Rietumu konferences augšgala komandu cīņā starp divām Krievijas galvaspilsētas vienībām «Dinamo» ar 2:3 (0:2, 2:1, 0:0) piekāpās CSKA. Uzvaras vārtus 37.minūtē iemeta Sergejs Andronovs.

Karsums nospēlēja 15 minūtes un 19 sekundes, šajā laikā izceļoties ar diviem no trim uzvarētiem iemetieniem, sešiem spēka paņēmieniem un diviem bloķētiem metieniem.

Kā zināms, trešdien zaudējumu piedzīvoja arī latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas «Admiral» komanda, bet krievu speciālists Andrejs Nazarovs Astanas «Baris» spēlētājiem palīdzēja uzvarēt savu bijušo vienību un līgas čempioni Sanktpēterburgas SKA.

«Admiral» aizvadītajā mačā ar 0:2 (0:2, 0:0, 0:0) izbraukumā piekāpās Austrumu konferences līderei Novosibirskas «Sibirj». Abi vārti tika gūti jau pirmajās 17 minūtēs, izceļoties Artjomam Vorošilo un Sergejam Šumakovam, bet «Sibirj» vārtsargs Aleksandrs Salāks atvairīja visus 37 raidījumus.

Bārtulis šajā mačā laukumā pavadīja 20 minūtes un 13 sekundes, izdarot sešus metienus pa pretinieku vārtiem, kas bija lielākais rādītājs mačā. Pēdējās divās spēlēs kopā Bārtuļa kontā jau fiksēti 11 metieni.

Tāpat latvietim divi bloķēti metieni, bet otrajā trešdaļā viņam tika piešķirts desmit minūšu disciplinārsods.

Šajā sezonā Bārtulis 25 mačos izcēlies ar pieciem vārtu guvumiem un trim piespēlēm.

«Admiral» šajā mačā pārtrauca divu uzvaru sēriju, kas sekoja pēc sešiem zaudējumiem. Savukārt «Sibirj» kaut vienu punktu guvusi jau četrpadsmitajā spēlē pēc kārtas.

Tikmēr KHL čempione Sanktpēterburgas SKA ar 2:4 (1:1, 1:1, 0:2) izbraukumā piekāpās Kazahstānas komandai Astanas «Baris». Pašlaik «Baris» komandu trenē Andrejs Nazarovs, kurš pirms nepilnām divām nedēļām tika atlaists no SKA galvenā trenera amata.

Uzvaru «Baris» sev nodrošināja trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs, kad guva divus vārtus. Uzvarētājiem divas reizes precīzs bija Naidžels Douss.

Zaudējumu piedzīvoja arī viena no Austrumu konferences augšgala komandām Omskas «Avangard», kas savā laukumā ar 2:3 (2:0, 0:0, 0:2, 0:1) pagarinājumā piekāpās Maskavas «Spartak» hokejistiem. Uzvaras vārtus pagarinājuma trešajā minūtē guva Vjačeslavs Ļeščenko, kurš pirms tam arī pamatlaika beigās panāca izlīdzinājumu.

Rietumu konferences un visas līgas pārliecinoša līdere ar 59 punktiem 27 spēlēs ir Jaroslavļas «Lokomotiv» komanda, kas vien otrdien pārtrauca 13 uzvaru sēriju. «Torpedo» ar 48 punktiem atrodas ceturtajā vietā, bet Maskavas «Dinamo» komanda tikusi pie 41 punkta, kas dod sesto vietu.

Latvijas vienība Rīgas «Dinamo» 25 dueļos tikusi pie 30 punktiem, atrodoties pēdējā, 14.pozīcijā, bet no pirmā astotnieka joprojām atpaliek par deviņiem punktiem.

Savukārt Austrumu konferencē līdere ar 51 punktu 26 spēlēs ir «Sibirj», bet «Admiral» ar 38 punktiem 27 dueļos atrodama septītajā pozīcijā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu