Šūmahers izrakstīts no klīnikas un pārvests mājās (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kopš traģiskā negadījuma Francijas Alpu slēpošanas kūrortā Meribelā, kad slēpošanas laikā šķietami nekaitīgā negadījumā septiņkārtējais F-1 čempions Mihaēls Šūmahers guva smagas galvas traumas un vairākus mēnešus pavadīja komā, ir pagājušas 254 dienas.

Pēdējo mēnešu laikā jezga un baumas ap leģendārā sportista atveseļošanos bija pierimušas. Bet nu būs atkal pamats runām atsākties, jo jaunākā informācija no Lozannas rehabilitācijas klīnikas Šveicē liecina, ka Šūmahers ir izrakstīts un pārvests mājās. Šo informāciju pati personīgi izplatījusi bijušā sportista menedžere Sabīne Kēma, raksta vācu auto motor und sport.

Aiz muguras ir intensīvs ārstēšanas un neskaidrību pavadīts atlabšanas periods slimnīcās Francijā un Šveicē. Tas gan nenozīmē, ka Šūmahers ir nostājies uz kājām un gatavs ar jaunu sparu atgriezties līdzšinējā dzīvē. Nebūt ne. Sportists tikai ir pārvests no Lozannas slimnīcas uz savām mājām Glandā.

«Mihaēla rehabilitācija tagad turpināsies mājās,» teikts sportista pārstāvju oficiālajā paziņojumā.

Lai arī jaunākie notikumi izskatās cerīgi, oficiālajā paziņojumā iespējamās fanu gaviles slāpē piebilde, ka «viņš aizvadītajās nedēļās un mēnešos ir piedzīvojis traumas smagumam atbilstošu atveseļošanās progresu, taču vēl aizvien viņam priekšā ir ļoti tāls ceļš».

Vairāk nekādu detaļu par Šūmahera šā brīža veselības stāvokli nav; nav zināms arī, kā izpaužas autosporta pasaules rekordista rehabilitācijas process. Viņa ģimene tikmēr aizvien aicina fanus un medijus nenodarboties ar spekulācijām.

Jau ziņots, ka Šūmahers jūnijā tika pārvests no Grenobles slimnīcas Francijā, kur medicīniskā komā bija pavadījis apmēram pusgadu, uz klīniku Šveicē, Lozannā. «Vēlamies pateikties visai Lozannas Universitātes slimnīcas komandai par intensīvo un kompetento darbu,» oficiālā paziņojuma nobeigumā piebilst bijušā F-1 pilota ģimene.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu