Latvijas izlasei Nāciju kausā šogad sarūpēti īpaši motocikli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LaMSF

Jau šajā nedēļas nogalē, 26. un 27. septembrī, Francijā norisināsies gada nozīmīgākās motokrosa sacensības – Nāciju čempionāts motokrosā. Latvijas izlasi pārstāvēs Pauls Jonass, Matīss Karro un Dāvis Ivanovs. Sportisti uz sacensību norises vietu dosies piektdienas rītā, taču viņu spēkrati jau šobrīd mēro ceļu uz Franciju, turklāt šogad īpaši padomāts, lai izlase trasē dotos ar labākajiem motocikliem.

«Liels paldies jāsaka KTM Factory Racing komandai, kura, neprasot nekādu atlīdzību, ir gatava Latvijas izlases labā nodrošināt Paulu Jonasu ar labāko tehnisko aprīkojumu. Komandai tas nebūtu jādara, jo Pauls ikdienā startē pasaules čempionāta individuālajās sacensībās, taču, pateicoties Paula Jonasa un Kristera Serģa ievērībai, šajā komandā KTM ir devis mums šādu iespēju. Francijā Jonasa rīcībā būs gan kvalitatīvākie motocikli, gan apkalpojošais personāls,» stāsta Nāciju izlases vadītājs Mareks Segliņš.

Īpaši motocikli būs arī Matīsa Karro īpašumā, sniedzot iespēju uzrādīt maksimāli labu rezultātu. Izlase no «Hondas» tirgotājiem Igaunijā īrēs īpaši Karro pielāgotus motociklus, kuri būs aprīkoti ar visu sportistam un sacensībām nepieciešamo.

Sportists divas dienas jau aizvadījis Igaunijā, šos motociklus testējot, darbojoties kopā ar «Hondas» mehāniķiem, spēkrats uzlabots. Šie motocikli jau šobrīd ir ceļā uz Franciju – Nāciju Kausa norises vietu.

Savukārt trešais braucējs Dāvis Ivanovs, kurš pārstāv «MX Moduls» komandu, startēs ar savu sezonas motociklu, kas ir gana labā kvalitātē un piemērots nozīmīgajām sacensībām.

Šogad viens no būtiskākajiem akcentiem likts tieši uz tehniku, kas, braucot līdzās pasaules labākajiem sportistiem, ir ļoti nozīmīgs faktors laba rezultāta sasniegšanā. Atgādinām, ka pērn Nāciju Kauss norisinājās Latvijā – Ķeguma «Zelta Zirga» trasē, atvedot uz mūsu mājām ne tikai planētas meistarīgākos braucējus, bet arī skaļākos motokrosa fanus.

Latvijas izlase 2014.gadā izcīnīja 12.vietu, bet labākais sniegums Latvijas vēsturē ir 11.vieta 1992.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu