Karro pārliecinoši triumfē Superkausa trešajā posmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bavo Swijgers | Wilvo Forkrent KTM

Pēdējo gadu Latvijas labākais motokrosa braucējs Matīss Karro svētdien pārliecinoši triumfēja Madonā notikušā Superkausa trešajā posmā prestižākajā MxPro klasē. Karro uzvaru izcīnīja visos trīs sacensību braucienos.

Pirmajā braucienā dažas sekundes aiz viņa finišēja Dāvis Ivanovs un igaunis Prīts Ratseps. Savukārt otrajā braucienā Karro aiz sevis atstāja Tanelu Leoku un Dāvi Līvu. Visbeidzot trešajā braucienā, kurā sportistiem bija jāveic pieci apļi, otrais aiz Karro finišēja igaunis Gerts Krestinovs, bet trešo pozīciju ieņēma Ivanovs.

Posmā ar maksimālo punktu skaitu - 99 - uzvaru izcīnīja Karro, kamēr otrais ar 92 punktiem bija Leoks, bet trešo vietu ar 90 punktiem ieņēma Ivanovs.

Superkausa kopvērtējumā līderis pēc trim posmiem ar 278 punktiem ir Ivanovs, kamēr 23 punktus no viņa atpaliek Karro. Savukārt trešo pozīciju ar 240 punktiem ieņem Kārlis Sabulis, kurš šajā posmā ieņēma piekto vietu.

Savukārt sacensībās jauniešiem Madonā uzvaru ar 58 punktiem izcīnīja Harijs Suharževskis. Ar tikpat punktiem otro un trešo vietu ieņēma attiecīgi Reinis Cudarāns un Aleksejs Vinogradovs.

Tikmēr sacensībās jauniešiem ar 60 punktiem uzvaru izcīnīja Patriks Uzuls, par diviem punktiem apsteidzot Kristeru Kristu Sūnu, bet trešo vietu ieņēma Ričards Kursītis, kam 55 punkti.

Sacensībās kvadracikliem par uzvarētāju tika kronēts Raivis Sootee, kuram 70 punkti, bet otrais, atpaliekot par četriem punktiem, bija Kārlis Bole, kamēr trešo vietu ar 65 punktiem ieņēma Kristaps Veinbergs.

Savukārt senioru sacensībās ar 60 punktiem triumfēja Leons Kozlovskis, aiz sevis atstājot Ronaldu Baldiņu un Raivo Freibergu, bet iesācēju klasē posmā ar tikpat punktiem uzvarēja Mareks Stendzenieks, kuram uz goda pjedestāla piebiedrojās Ralfs Vindigs un Rodrigo Līvs Birbels

Superkausa sezona 13.septembrī noslēgsies ar posmu Brocēnos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu