Šveinšteigers: Ceru, ka mums nevajadzēs vairāk par 90 minūtēm (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Vācijas futbola valstsvienības pussargs Bastians Šveinšteigers cer, ka Pasaules kausa (PK) pusfinālā vāciešiem nevajadzēs spēlēt vairāk par 90 minūtēm, lai iekļūtu prestižā turnīra finālā.

Pusfinālā Vācijas izlasei otrdien jātiekas ar sacensību rīkotāju Brazīlijas valstsvienību, kas turnīrā palikusi bez sava uzbrukuma līdera Neimara (savainojums).

«Jūtos lieliski,» aģentūrā «Associated Press» citēts 29 gadus vecais Vācijas izlases futbolists. «Laukumā daudz laika esmu pavadījis visaugstākajā līmenī un tagad varu spēlēt vairāk nekā 90 minūtes. Protams, ceru, ka vairāk par tām mums pusfinālā nevajadzēs.»

Līdzšinējās turnīra spēlēs Šveinšteigers laukumā devies četros mačos, kopumā nospēlējot 295 minūtes. Ar gūtiem vārtiem un rezultatīvām piespēlēm viņš līdz šim nav izcēlies.

«Atstājot mani rezervē turnīra sākumā, treneris izdarīja pareizu izvēli. Cīņas šajā līmenī paņem daudz enerģijas,» viņš sacīja. «Mana psiholoģiskā sagatavotība vienmēr ir laba. Nav runa par personīgām ambīcijām, bet gan par komandas, kurām Vācijai jāatnes tituls. Esam kļuvuši pieredzējušāka komanda ar lielām rezervēm.»

Otrajā pusfināla pārī trešdien Nīderlande spēkosies ar Argentīnu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu