Di Marija vairs nepalīdzēs Argentīnas izlasei Pasaules kausā (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Argentīnas futbola izlasei atlikušajā Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā būs jāiztiek bez traumu guvušā pussarga Anhela di Marijas.

Kā vēsta vietējie mediji, sestdien notikušajā ceturtdaļfināla spēlē, kurā Argentīna ar 1:0 uzvarēja Beļģijas valstsvienību, pirmoreiz kopš 1990.gada iekļūstot starp sacensību labākajām četrām komandām, di Marija sarāvis kreisās kājas muskuli.

Aizvadītajā mačā Argentīnas izlases labā vienīgos vārtus jau astotajā spēles minūtē guva Gonsalo Igvains, kurš izmantoja Lionela Mesi un di Marijas piespēles. Tomēr vēlāk pirmajā puslaikā di Marija atstāja laukumu.

Kā pēc cīņas atzina Mesi, šī bijusi argentīniešu līdz šim labākā cīņa turnīrā.

«Mēs nebijām spējīgi radīt pārāk daudz iespēju, tomēr arī viņiem tādas nebija,» atzinis Mesi.

Kaut Argentīna turnīra laikā saņēmusi lielu kritikas devu par savu sniegumu, tā uzvarējusi visās piecās līdz šim aizvadītajās spēlēs.

«Mēs zinājām, ka tas būs grūti,» uzsvēra viens no pasaules labākajiem futbolistiem Mesi. «Argentīna ilgu laiku nav tikusi tik tālu un apbrīnojami, ka tieši mēs esam šo periodu lauzuši.»

Tikmēr Igvains izteica prieku, ka ļoti skaisto sitienu realizējis tieši šajā spēlē.

«Uzbrucēji dzīvo, lai gūtu vārtus, un skaisti, ka tas notika šodien,» uzsvēra spēlētājs, kurš nav satraucies, ka iepriekš turnīrā bija izticis bez precīziem raidījumiem. «Es turpināju ticēt sev, turklāt treneri mani atbalstīja.»

Savukārt Argentīnas izlases galvenais treneris Alehandro Sabelja atgādināja, ka klubu sezonas izskaņā Igvains nevarēja spēlēt traumas dēļ, tāpēc arī nebija pilnvērtīgi sagatavojies Pasaules kausam.

«Viņš daudz skrēja, ļoti palīdzēja komandas biedriem un guva ļoti svarīgus vārtus. Tieši to visi sagaida no uzbrucējiem,» uzsvēra Sabelja, izsakoties, ka ļoti labu maču aizvadījis arī Mesi. «Viņš atrod risinājumu, kad mēs jau domājam, ka tāds vairs nav.»

9.jūlijā gaidāmajā pusfinālā Argentīna tiksies ar Nīderlandi, kas citā duelī pēcspēles sitienu sērijā pārspēja Kostariku.

Savukārt dienu iepriekš otrajā pusfināla pārī spēkosies Vācijas un Brazīlijas izlases.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu