Pasaules kausā klāt ceturtdaļfināli! Šodien pirmās divas spēles (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules kausa (PK) izcīņas finālturnīrā Brazīlijā šodien tiks aizvadītas pirmās divas ceturtdaļfināla spēles, noskaidrojot divas no četrām pusfinālistēm.

<b>KALENDĀRS</b>

Pulksten 19 pēc Latvijas laika Riodežaneiro laukumā dosies Vācijas un Francijas valstsvienības. Maču tiešraidē translēs LTV7 kanālā.

Abas komandas priekšsacīkstēs kļuva par savu grupu spēcīgākajām komandām. Francija līdzšinējās četrās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras un vienu reizi cīnījusies neizšķirti, tāda pati bilance ir Vācijas izlasei.

Komandu izredzes sasniegt pusfinālu tiek vērtētas līdzvērtīgi, bet par nelielu favorīti uzskata Vācijas valstsvienību.

«Ja mēs zaudēsim Francijai, tad dalību Pasaules kausa izcīņā es uzskatīšu par neveiksmīgu,» Vācijas medijos citēts Vācijas izlases uzbrūkošais pussargs Tomass Millers. «Centīsimies nepieļaut kļūdas, kuras līdz šim esam pieļāvuši.»

Vācijas izlases vārtsargs Manuels Noiers iepriekš norādīja, ka Vācijas izlasei mačā ar francūžiem jāspēlē uzbrūkošs futbols.

Pirms četriem gadiem Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā Dienvidāfrikas Republikā Vācijas izlase izcīnīja bronzas medaļas, bet Francijas komanda nepārvarēja grupu turnīra barjeru.

Tikmēr otrajā ceturtdaļfināla spēlē mājiniece Brazīlija tiksies ar Kolumbijas futbolistiem. Šis mačs sāksies pl. 23 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē varēs skatīties LTV7 kanālā.

Diezgan izteikta dueļa favorīte bukmeikeru vērtējumā ir Brazīlijas izlase, tomēr ietekmīgi futbola apskatnieki norādījuši, ka Brazīlijas komanda šajā turnīrā nerāda čempionu cienīgu sniegumu.

Nelielā savainojumā iedzīvojies viens no Brazīlijas līderiem Neimars, taču trauma neesot tik nopietna, kas liegtu doties laukumā. Viņš pats paudis apņēmību cīnīties ar 100 procentu atdevi.

Turnīra rezultatīvākais spēlētājs ir Kolumbijas izlases 22 gadus vecais uzbrucējs Džeimss Rodrigess, kas līdzšinējās četrās spēlēs izcēlies ar pieciem vārtu guvumiem, izpelnoties Eiropas spēcīgāko klubu ievērību.

Sestdien tiks aizvadītas atlikušās divas ceturtdaļfināla spēles. Argentīna tiksies ar Beļģiju un Nīderlande ar Kostariku.

Pasaules kausa izcīņas fināls risināsies 13. jūlijā.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu