ASV vārtsargs Hovards: Beļģi spēlēja fantastiski (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV nacionālās futbola komandas vārtsargs Tims Hovards uzskata, ka viņa vienība Pasaules kausa (PK) izcīņas astotdaļfināla spēlē (1:2 papildlaikā) pret Beļģiju izdarīja visu, kas bija tās spēkos. Teicami spēlējošais vārtsargs norādīja, ka Beļģijas izlase spēlējusi fantastisku futbolu.

«Kad Beļģijas izlasei laukumā nāca Romels Lukaku, tā uzreiz kļuva vēl spēcīgāka,» FIFA mājas lapā citēts spēles labākais spēlētājs Hovards. «Viņš regulāri apdraudēja vārtus, guva vārtus un izveidoja momentus partneriem.»

35 gadus vecais Hovards šajā mačā atvairīja 16 pretinieku raidījumus, kas ir jauns rekords kopš 1966. gada.

«Mēs nejūtamies nomākti. Nedomāju, ka mēs varējām izdarīt ko vairāk, jo laukumā atstājām visus spēkus. Viņiem izdevās izmantot savas iespējas. Mums ir nedaudz salauztas sirdis,» sacīja pieredzējušais vārtsargs.

«Tomēr mēs Beļģijas futbolistu priekšā noņemam cepures, viņi spēlēja fantastiski,» atzīst Hovards.

Ceturtdaļfinālā Beļģijas valstsvienība, kas pirms turnīra tika uzskatīta par «tumšo zirdziņu», spēkosies ar Argentīnas komandu. Šī cīņa notiks 5. jūlijā.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu