Skandalozo treneri Nazarovu pielīdzina Putinam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Skandalozā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Sanktpēterburgas SKA kluba galvenā trenera Andreja Nazarova pirmais treneris Viktors Peregudovs savu kādreizējo audzēkni pielīdzinājis Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam.

«Par Andreju runā kā par mūsu prezidentu Putinu. Visu labāko. Kā viņš pats mēdz teikt - lai tik runā, lai runā,» intervijā portālam allhockey.ru izteicies Nazarova pirmais treneris.

Neilgi pēc apstiprināšanas Gagarina kausa čempionvienības SKA galvenā trenera amatā Nazarovs iesaistījās konfliktā ar komandas ārstu Jegoru Kozlovu, kuru smagi piekāva, kā rezultātā dakteris bija spiests ārstēties slimnīcā.

«Neskatoties uz savu vecumu, Andrejs jau izgājis lielu hokeja skolu,» teica Peregudovs, kurš savulaik strādājis ar tādiem pazīstamiem hokejistiem kā Sergeju Gončaru, Andreju Mezinu, Kirilu Koļcovu un Georgiju Gelašvili.

«Viņš visu izturēs. Par Andreju uzzinās vēl vairāk - apspriedīs pat aiz okeāna,» sacīja treneris. «Kāds viņš ir, tāds arī būs. Kāpēc gan viņam mainīties? Andrejs emocionāls un ugunīgs ir tikai TV ekrānos, bet galvā viņam darbojas īsts dators. Šķiet, ka viņš bļauj uz spēlētājiem, bet patiesība mierīgi strādā.»

41 gadu vecais Nazarovs ar nedisciplinētu rīcību izcēlies vairākkārt, vadot Podoļskas «Vitjaz», Doņeckas «Donbass» un Astanas «Baris». KHL Disciplinārā komiteja viņam vairākas reizes piespriedusi diskvalifikācijas, taču tas trenerim mācību nav devis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu