SKA treneris Nazarovs ar kājām spārdījis komandas ārstu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Skandalozais Andrejs Nazarovs, kurš jūnijā kļuva par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienības Sanktpēterburgas SKA galveno treneri, piekāvis vienības ārstu Jegoru Kozlovu, vēsta «Business Online».

41 gadu vecais Nazarovs ticies ar vienības ārstu un pateicis, lai viņš meklē citu darbu. Kozlovs šādam pavērsienam neesot piekritis un momentā saņēmis sitienu pa seju. Pēc tam Nazarovs sācis spārdīt ārstu ar kājām.

Iepriekš gan SKA komanda savā «Twitter» kontā noliedza konfliktu Kozlova un Nazarova starpā, paziņojot, ka tā ir preses pīle.

SKA klubs notikušo cenšoties notušēt, dakterim piedāvājis morālo kompensāciju un apmaksāt ārstēšanās izdevumus. Tomēr Kozlovs esot nolēmis vērsties policijā.

Ir aizdomās, ka Kozlovam ir visai nopietna galvas trauma.

Nazarovs ar nedisciplinētu rīcību izcēlies vairākkārt, vadot Podoļskas «Vitjaz», Doņeckas «Donbass» un Astanas «Baris». KHL Disciplinārā komiteja viņam vairākas reizes piespriedusi diskvalifikācijas, taču tas trenerim mācību nav devis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu