Znaroks nākamais Sanktpēterburgas SKA vadītājs?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

Pašreizējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa čempionvienība Sanktpēterburgas SKA ir jauna galvenā trenera meklējumos. Vai viņš jau ir atrasts!? Krievijas medijos, kaimiņvalsts hokeja sabiedrībā klīst runas, ka par ambiciozā kluba vadītāju kļūs Krievijas valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks.

(Pievienota 6. rindkopa.)

Šā mēneša sākumā Maskavas «Dinamo» prezidents Arkādijs Rotenbergs paziņoja, ka Znaroks vairs nebūs Harija Vītoliņa vadītās vienības konsultants. Tā kā Znarokam darbs ar valstsvienību nav sezonāls, viņam ir salīdzinoši daudz brīva laika. Un Znaroks nav no tiem cilvēkiem - malā sēdētājiem.

Trešdien SKA komandu ģimenes apstākļu dēļ pameta Vjačeslavs Bikovs, kura vadībā Sanktpēterburgas vienība iepriekšējā sezonā pirmo reizi kļuva par Gagarina kausa ieguvēju. Viņš KHL čempionātā bija vienīgais vietējais speciālists, kas vadījis šo komandu.

Viens no SKA vadības pārstāvjiem Aleksandrs Medvedevs aģentūrā TASS izteicies, ka jaunā trenera vārds tiks paziņots līdz jūnija beigām.

«Oļegs Znaroks? Nespekulēsim. Pateikšu vienīgi to, ka tādu komandu kā SKA, kas ir Gagarina kausa glabātāja, jāvada speciālistam ar lielu autoritāti. Hokejisti no atvaļinājuma atgriezīsies drīz, tāpēc līdz jūnija beigām galvenā trenera vārds būs zināms,» izteicās Medvedevs.

Vēlāk SKA oficiālajā «Twitter» kontā paziņoja, ka Znaroka kandidatūra galvenā trenera amatam netiek izskatīta. Tikmēr TASS vēsta, ka viens no kandidātiem ir skandalozu slavu iemantojušais Andrejs Nazarovs, kurš līdz šim vadīja Oskara Bārtuļa pārstāvēti Astanas «Baris» no Kazahstānas.

Znaroks Krievijas hokejā ir liela autoritāte, ne velti viņš ir nacionālās komandas galvenais treneris, kuru 2014. gadā Minskā aizveda līdz čempiontitulam.

52 gadus vecais Znaroks ar Maskavas «Dinamo» ir divkārtējs Gagarina kausa ieguvējs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu