Krievijas skaistule Irina Šeika bija 79 gadus vecā Blatera mīļākā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas laikraksts «El Mundo» apgalvo, ka Krievijas supermodele Irina Šeika pirms savas dēkas ar futbola zvaigzni Krištianu Ronaldu bija bijušā Starptautiskās futbola federāciju asociācijas (FIFA) prezidenta, 79 gadus vecā Zepa Blatera mīļākā.

Piektdien «El Mundo» publicēja visas 50 bijušās Blatera draudzenes. Šajā sarakstā negaidīti parādījās arī 29 gadus vecās Šeikas vārds.

Šeikai piecus gadus bija romāns ar Madrides «Real» zvaigzni Krištianu Ronaldu, taču abu attiecības pajuka šā gada sākumā.

Spānijas laikraksts uzsver, ka Blateram vienmēr bijušas gados daudz jaunākas draudzenes par viņu pašu.

Pagājušajā nedēļā piektdien Blateru ievēlēja FIFA prezidenta amatā uz piekto termiņu, taču otrdien viņš atkāpās no amata. FIFA prezidenta amatā Blaters pavadīja 17 gadus.

Pretēji lielākajai daļai Eiropas valstu FIFA prezidenta vēlēšanās par 79 gadus veco šveicieti Blateru nobalsoja arī Latvija, ko apstiprināja Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu