«Rangers» un «Blackhawks» iekļūst konferences finālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Savu konferenču finālos otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā iekļuva Ņujorkas «Rangers» un Čikāgas «Blackhawks» komanda.

Rietumu konferences pusfināla sestajā mačā pašreizējā čempionvienība «Blackhawks» ar 2:1 viesos pagarinājumā uzvarēja Minesotas «Wild», sērijā līdz četrām uzvarām esot pārāka 4-2.

Pamatlaikā uzvarētājiem vārtus jau 2. minūtē guva Kriss Verstīgs, bet otrā perioda trešajā minūtē soms Ēriks Haula panāca izlīdzinājumu. Cīņas pagarinājuma viesiem uzvaru spēlē un visā sērijā nodrošināja komandas līderis Patriks Keins, kuru nosauca par mača spožāko zvaigzni.

Konferences finālā «Blackhawks» spēkiem mērosies ar Anaheimas «Ducks» vai Losandželosas «Kings». Šajā sērijā 3-2 priekšā atrodas «Ducks» komanda.

Tikmēr Austrumu konferences pusfināla izšķirīgajā (7.) spēlē Ņujorkas «Rangers» hokejisti ar 2:1 izbraukumā pārspēja Pitsburgas «Penguins» vienību.

Uzvarētāju rindās ar precīziem metieniem izcēlās Braiens Boils un Breds Ričardss, kamēr «Penguins» komandai vienīgos vārtus guva Somijas uzbrucējs Jusi Jokinens.

Par spēles spožāko zvaigzni nosauca «Rangers» vienības zviedru vārtsargu Henriku Lundkvistu, kurš atvairīja 35 pretinieku metienus.

Sērijas laikā «Rangers» atspēlējās no 1-3.

Konferences finālā «Rangers» būs jātiekas ar Monreālas «Canadiens» un Bostonas «Bruins» dueļa labāko. Šajā sērijā rezultāts ir 3-3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu