Štālam nav konstatēts smadzeņu satricinājums (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latvijas hokeja valstsvienības uzbrucējam Jurim Štālam ārsti nav konstatējuši smadzeņu satricinājumu, sarunā ar TVNET atklāja LHF preses sekretārs Māris Gorbunovs.

«Jurim nav konstatēta smadzeņu trīce,» sacīja LHF darbinieks. «Viņš šorīt jutās ļoti labi un pat bija gatavs doties laukumā. Tomēr treneri nolēma būt piesardzīgi un iedeva viņam atpūtu.»

32 gadus vecais Štāls mačā pret Somiju laukumu pameta jau pirmajā trešdaļā. Incidents notika uzbrukuma zonā, kad Štālu apmalē iegrūda Somijas aizsargs Jere Karalahti.

Spēlē pret Vāciju Štālu aizstās Armands Bērziņš, bet 13 uzbrucēja pozīciju ieņems Koba Jass. Savukārt vārtu drošība tiks uzticēta Kristeram Gudļevskim.

78. pasaules čempionātu Teda Nolana vadītā Latvijas izlase sāka sestdien, kad, parādot lielisku cīņassparu, ar 3:2 pirmo reizi šā turnīra ietvaros pārspēja spēcīgo Somijas valstsvienību. Šī Latvijai bija pirmā reize, kad PČ elites divīzijā tiek sākts ar panākumu.

Tikmēr Vācija sestdien tikai ar 2:1 pēcspēles metienu sērijā pieveica Kazahstānas valstsvienību.


Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu