Riberī: Spēle pret «Real» bija īsts murgs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Viens no Vācijas futbola kluba Minhenes «Bayern» līderiem francūzis Franks Riberī pēc piedzīvotā zaudējuma (0:5 divu spēļu summā) UEFA Čempionu līgas pusfinālā Madrides «Real» komandai atzina, ka otrā spēle viņa pārstāvētajai vienībai bija kā īsts murgs.

«Pēc pretinieka otrajiem gūtajiem vārtiem mums spēlēt kļuva ļoti grūti,» Vācijas presē citēts Francijas izlases futbolists. «Pieļāvām kļūdas, kuras jāpatur prātā, lai neatkārtotu nākamajā sezonā. Mēs visi nedaudz nervozējām.»

Riberī otrajā spēlē bija salīdzinoši nemanāms, izņemot vienu epizodi, kad varēja gūt vārtus.

«Ja Madridē «Bayern» komanda parādīja cienīgu sniegumu, tad šī mums bija neveiksmīga spēle. Tas bija īsts murgs,» savas pārdomas par piedzīvoto zaudējumu 0:4 neslēpj pagājušās sezonas Eiropas labākais futbolists.

Divu spēļu summā «Real» futbolisti, kas šajā turnīrā uzvarējušu deviņas reizes un pēdējās četrās sezonās spējusi iekļūt labāko četru komandu skaitā, bija pārāki ar 5:0.

Finālā Spānijas vienība tiksies ar Anglijas premjerlīgas klubu Londonas «Chelsea» vai Madrides «Atletico» vienību. Šo abu komandu pusfināla atbildes spēle notiks trešdien, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

UEFA Čempionu līgas fināls risināsies 24. maijā Portugālē, Lisabonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu