Platinī pārliecināts, ka tikai viņš ir spējīgs pārņemt Blatera vietu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) prezidents Mišels Platinī ir pārliecināts, ka tikai viņam ir pa spēkam pārspēt Zepu Blateru balsojumā par Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) prezidenta amatu.

Pašlaik gan Platinī atsakās apstiprināt, ka startēs nākamajā gadā paredzētajās FIFA prezidenta vēlēšanās.

«Uzvarēt Blateru var tikai viens cilvēks. Es,» paudis leģendārais franču futbolists.

Arī pašlaik 78 gadus vecais Blaters nav apstiprinājis, vai kandidēs uz pārvēlēšanu amatā. Plaši tiek prognozēts, ka šiem plāniem jāvārdu viņš dos šovasar Pasaules kausa finālturnīra laikā.

Platinī izteicies, ka tuvākajā laikā viņam ir paredzētas daudzas tikšanās ar Eiropas futbola vadības personām, lai izlemtu par savu kandidēšanu. Pašlaik 58 gadus vecais francūzis izteicies, ka šis lēmums būs personiskas dabas, tomēr viņš vēlas ievākt plašu viedokļu klāstu.

«Savu atbildi sniegšu pēc Pasaules kausa finālturnīra,» paudis Platinī.

Francūzis UEFA prezidenta amatā 2007.gadā nomainīja zviedru Lenartu Jūhansonu. Savukārt Blaters FIFA prezidents ir kopš 1998.gada, kad amatā aizstāja Žoau Avelanžu.

Iepriekš gan Blaters bija izteicies, ka piektais pilnvaru termiņš būs viņa noslēdzošais.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu