Video: Agresīvi Madrides «Real» fani uzbrūk futbolistiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Spānijas kluba Madrides «Real» kvēlākie līdzjutēji izrādījuši neapmierinātību ar savas komandas sniegumu «El Clasico» mačā (1:2) pret «Barcelona» vienību. Vairāki fani sagaidīja futbolistus, kad tie savos luksusa auto pameta kluba treniņbāzi.

Fani vēlējās ar futbolistiem aprunāties, taču futbolisti uz agresīvo līdzjutēju centieniem nereaģēja. Velsietis Gerets Beils tika apsaukāts rupjiem vārdiem, turklāt kāds fans centās apskādēt arī viņa transportlīdzekli.

Brīdi vēlāk līdzjutēju nežēlastībā krita arī Hesē.

Pēcāk ar līdzjutējiem aprunājās aizsargs Serhio Ramoss, kurš iekarsušajiem faniem jautāja: kas notiek? Vai jums šķiet, ka tā ir pareiza attieksme? Viņš paskaidroja, ka futbolisti laukumā darījuši visu iespējamo, lai izcīnītu uzvaru.

Šī nav pirmā reize, kad «Real» fani medī Beilu pēc kādas no neveiksmīgām spēlēm.

Tikmēr «Real» klubs aicina vienības līdzjutējus atturēties no kontaktēšanās ar futbolistiem.

Spānijas čempionāta turnīra tabulas kopvērtējumā «Real» pēc 28 spēļu kārtām ar izcīnītiem 64 punktiem atrodas 2. vietā, par četriem punktiem atpaliekot no līdervienības «Barcelona».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu