Dinamo» ar «sauso» zaudējumu noslēdz regulāro čempionātu (59)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas «Dinamo» pēdējā regulārā čempionāta cīņā otrdien ar rezultātu 0:1 (0:1, 0:0, 0:0) savā laukumā piekāpās aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Ukrainas vienībai Doņeckas «Donbass». Jau šonedēļ abas komandas savā starpā uzsāks cīņu Gagarina kausa ceturtdaļfināla sērijā, kurā mājas spēļu priekšrocības ar šo panākumu ieguva «Donbass» hokejisti.

Jau otrajā minūtē uz Rīgas «Dinamo» vārtiem tika nozīmēts soda metiens, ko pārliecinoši realizēja Aleksandrs Torjaņins. Trešdaļas turpinājumā Rīgas «Dinamo» divas reizes ieguva iespēju cīnīties vairākumā, tomēr neviena no šīm iespējām netika realizēta.

Savukārt pirmās trešdaļas beigās jau vairākumu ieguva «Donbass» hokejisti, tomēr arī tas netika izmantots un aktīvā cīņā aizvadītās pirmās 20 minūtes noslēdzās ar rezultātu 0:1.

Otro trešdaļu Rīgas «Dinamo» komanda aizvadīja vēl aktīvāk, bet nespēja realizēt vēl trīs vairākumus. Arī «Donbass» hokejistiem bija labi vārtu gūšanas momenti, tomēr rezultāts joprojām nemainījās un saglabājās 0:1.

Nelielos savienojumos Minskā iedzīvojās vārtsargs Mikaēls Telkvists un pieredzējušais uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs, abi šorīt trenējās uz ledus, bet šajā spēlē nepiedalās, jo treneri ir devuši atpūtu. Sastāvā pieteikts uzbrucējs Gints Meija, kurš laukumā atgriezies pēc vairāk nekā četru mēnešu pauzes.

Arī trešajā spēles trešdaļā Rīgas «Dinamo» neizmantoja vienu vairākumu un visi centieni izraut kaut neizšķirtu bija nesekmīgi, kas lika ciest neveiksmi.

Bārtulis šajā mačā nospēlēja 20 minūtes, metienus pa vārtiem neizpildot.

Rīgas «Dinamo» - Doņeckas «Donbass» 0:1 (0:1, 0:0, 0:0)

Vārtu guvēji: 1:0 Aleksandrs Torjaņiks (soda metiens, 1:41).

Metieni: 26 - 21

Soda minūtes: 4 - 12

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs spēlei ar «Donbass»

Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks, (Nils Grīnfogels).

Aizsargi: Sandis Ozoliņš, Jēkabs Rēdlihs, Mets Robinsons, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Kristaps Sotnieks.

Uzbrucēji: Marsels Hosa, Džeimijs Džonsons, Lauris Dārziņš, Marsels Haščāks, Pols Šekura, Mārtiņš Cipulis, Juris Upītis, Māris Bičevskis, Gunārs Skvorcovs, Roberts Bukarts, Rustams Begovs un Gints Meija.

Svētdien kļuva zināms, ka abas komandas tiksies Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā.

Pirmās kārtas Gagarina kausa izcīņas spēles plānots izspēlēt no 7. līdz 17. martam.

Latvijas komandā ir vesela virkne savainotu spēlētāju. Jāiztiek bez uzbrukuma līdera Kaila Vilsona, Mika Indraša, Vitālija Pavlova (dopinga skandāla dēļ nespēlē), Oskara Cibuļska un Arvīda Reķa.

Abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē 12. septembrī Doņeckā uzvaru ar 4:2 izcīnīja rīdzinieki.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 54 spēlēs izcīnītiem 93 punktiem ieņēma piekto vietu, bet «Donbass» ar 97 punktiem atrodas pozīciju augstāk.

Komentāri (59)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu