Kanādas vārtsargs: Turnīrs Sočos bija smagākais manā karjerā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kanādas hokeja izlases vārtsargs Kerijs Praiss pēc Soču olimpiskajām spēlēm atzinis, ka hokeja turnīrs Olimpiādē bija smagākais viņa karjerā.

26 gadus vecais vārtsargs kopā ar Kanādas valstsvienību svētdien kļuva par olimpisko čempionu. Viņa pārstāvētā valsts ar 3:0 finālā pieveica Zviedrijas nacionālo komandu.

«Visi Kanādas hokejisti spēles aizvadīja augstākajā līmenī,» NBC teica vārtsargs, kurš finālmačā tika galā ar visiem 24 pretinieku metieniem.

«Olimpiāde ir visgrūtākais turnīrs, kādā man jebkad nācies piedalīties,» skaidro Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Monreālas «Canadiens» pārstāvošais vārtsargs.

Viņš tika atzīts par hokeja turnīra vērtīgāko vārtsargu.

«Visa komanda sacensības aizvadīja augstākajā līmenī. Tikai tas ļāva mums uzvarēt. Un tas attiecas uz sniegumu gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Varētu teikt, ka uzvara olimpiskajās spēlēs ir manas karjeras augstākais punkts,» pastāstīja vārtsargs.

Praiss pēc 1/4 fināla spēles pret Latvijas valstsvienību (2:1) ļoti atzinīgus vārdus veltīja mūsu vārtsargam Kristeram Gudļevskim (atvairīti 55 metieni), sakot, ka latviešu vārtsarga sniegums bijis viens no iespaidīgākajiem, kādu kanādietis jebkad redzējis.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu