Robinsons nosaukts par KHL nedēļas labāko aizsargu (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas «Dinamo» komandas kanādiešu aizsargs Mets Robinsons nosaukts par pagājušās nedēļas labāko aizsargu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā.

27 gadus vecais aizsargs pagājušajā nedēļā piedalījās trīs spēlēs, kurās veica divas rezultatīvas piespēles, nenopelnot lietderības koeficientu +5.

Līdzšinējās 49 spēlēs regulārajā sezonā Robinsons izcēlies ar deviņiem vārtu guvumiem un 16 rezultatīvām piespēlēm, kas «Dinamo» komandā ir labākais rādītājs starp aizsargiem. Viņa lietderības koeficients (+19) ir visaugstākais starp visiem Arta Ābola vadītās vienības spēlētājiem.

Nedēļas labākā uzbrucēja godu izpelnījies Kazahstānas vienības Astanas «Baris» leģionārs Brendons Bočenskis. Viņš trīs spēlēs guva četrus vārtus.

Par labāko vārtsargu atzīts slovāks Jans Laco, kurš pārstāv Latvijas izlases aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Doņeckas klubu «Donbass» no Ukrainas. Piedaloties divās spēlēs, Laco savos vārtos vidēji ielaida vienu ripu, tiekot galā ar 96,8% pretinieku metieniem. Vienā no cīņām Slovākijas vārtsargs netika pārspēts.

Tikmēr par labāko jauno spēlētāju nosauca Maskavas apgabala «Atlant» uzbrucēju Sergeju Šmeļovu, kas divās spēlēs veica trīs precīzus raidījumus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +5.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu