«Dinamo» šodien pret Karsumu, Znaroku un KHL līderi (32)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kārtējo maču Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā šodien aizvadīs Rīgas «Dinamo» hokejisti, viesos sacenšoties ar līgas līdervienību Maskavas «Dinamo», kuru pārstāv Latvijas izlases uzbrucējs Mārtiņš Karsums un vada Oļegs Znaroks ar Hariju Vītoliņu. Spēles sākums pulksten 17.30 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

«Izbraukumu esam iesākuši slikti. Viss, kas mums šobrīd atliek, - analizēt kļūdas. Uz šo izbraukumu ir jāskatās kopā. Tā ka es ceru, ka punktus mēs vēl izcīnīsim un no neveiksmīga izbraukuma to spēsim pārvērst pieņemamā,» pēc zaudējuma 2:6 iepriekšējā mačā Podoļskas «Vitjaz» kluba mājas lapā citēts «Dinamo» uzbrucējs Lauris Dārziņš.

Maskavas «Dinamo» izcīnījis trīs panākumus pēc kārtas, un viens no labākajiem spēlētājiem šajos mačos bijis tieši Karsums, kurš pēdējās 11 spēlēs savācis 10 rezultativitātes punktus, no kuriem seši ir vārtu guvumi.

Mārtiņš Karsums Maskavas «Dinamo» labākais vārtu guvējs

Karsums ir lieliski iekļāvies divkārtējās Gagarina kausa ieguvējas sastāvā. Līdzšinējās 36 spēlēs 27 gadus vecais hokejists savācis 25 rezultativitātes punktus, gūstot 17 vārtus un veicis 8 piespēles. Ar 17 precīziem metieniem viņš ir komandas labākais snaiperis.

Arta Ābola vadītajai vienībai šajā izbraukumā nākas iztikt bez diviem līderiem - slovāku uzbrucēja Marsela Hosas (labākais snaiperis, 20 vārtu guvumi) un pieredzējušā aizsarga Sanda Ozoliņa. Tāpat savainojumu dēļ nevar palīdzēt Oskars Cibuļskis un Gints Meija.

Rīgas kluba rezultatīvākais spēlētājs ir kanādietis Kails Vilsons, kurš sāncenšu vārtos raidījis 17 ripas un izpildījis 26 rezultatīvas piespēles.

Pirmajā spēlē rīdzinieki izglābās

Abu komandu pirmajā savstarpējā mačā 19. septembrī Rīgā dramatiskā cīņā panākumu ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā guva laukuma saimnieki. Toreiz vienu sekundi pirms pamatlaika beigām, kad ar 2:1 vadībā bija viesi, izlīdzinājumu panāca Pols Šekura.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 47 mačos izcīnītiem 80 punktiem ieņem 7. vietu, bet Maskavas «Dinamo» tikpat spēlēs nopelnītie 102 punkti dod pirmo vietu zonā un visā līgas kopvērtējumā.

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs izbraukumā

Vārtsargi: Mikaēls Telkvists, Jakubs Sedlāčeks un Salvis Balandīns.

Aizsargi: Arvīds Reķis, Mets Robinsons, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Jēkabs Rēdlihs, Rodrigo Laviņš, Mārtiņš Porejs un Edgars Siksna.

Uzbrucēji: Kails Vilsons, Lauris Dārziņš, Pols Šekura, Marsels Haščāks, Džeimijs Džonsons, Miks Indrašis, Vitālijs Pavlovs, Aleksandrs Ņiživijs, Māris Bičevskis, Mārtiņš Cipulis, Andris Džeriņš, Juris Upītis, Gunārs Skvorcovs, Rustams Begovs, Roberts Bukarts un Deivids Sarkanis.

Priekšpēdējo spēli pirms Soču olimpiskajām spēlēm Rīgas «Dinamo» aizvadīs svētdien Kazaņā, kad paredzēta tikšanās ar vietējo «Ak Bars», bet izbraukumu noslēgs nākamajā otrdienā pret Ņižņijnovgorodas «Torpedo».

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu