Madrides «Real» futbolisti izstājas no Spānijas kausa izcīņas

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā sezonā Čempionu līgā uzvarējusī Madrides «Real» ceturtdien izstājās no Spānijas karaļa kausa izcīņas, ciešot neveiksmi astotdaļfinālā pret Spānijas pašreizējiem čempioniem Madrides «Atletico».

Abu galvaspilsētas klubu derbija otrā spēle noslēdzās neizšķirti 2:2, bet divu spēļu summā ar 4:2 uzvarēja «Atletico», kas savā laukumā pirms tam guva panākumu ar 2:0. Madrides «Real» līdz ar to nevarēs aizstāvēt pērn izcīnīto Spānijas kausa ieguvēju titulu.

«Atletico» abus vārtus guva Fernando Toress, kurš rezultātu atklāja jau spēles 1. minūtē, bet otrā puslaika sākumā panāca 2:1. Toresam šie bija pirmie vārtu guvumi «Atletico» rindās pēc atgriešanās komandā janvāra sākumā.

Madrides «Real» labā vārtus guva Serhio Ramoss, kurš 20. minūtē panāca 1:1, un Krištianu Ronaldu, kurš precīzi sita 56. minūtē.

Spānijas karaļa kausa izcīņas ceturtdaļfinālā daudz pārliecinošāk iekļuva cits Spānijas superklubs - «Barcelona», kas viesos ar 4:0 uzvarēja «Elche», bet divu spēļu summā bija pārāks ar 9:0.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu