Pret skandālistu Nazarovu varētu ierosināt administratīvo lietu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kazaņas (Krievija) apgabala prokuratūra varētu ierosināt administratīvo lietu pret Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Astanas «Baris» galveno treneri Andreju Nazarovu, kas aizvainoja «BIZNESS ONLINE» žurnālistu.

Incidents notika 24.novembra mačā, kad Nazarovs pēc cīņas ar Kazaņas «Ak Bars» savu dialogu ar žurnālistiem sāka aizskarošā un nepieklājīgā formā. «Ej d**st. Divi vārdi - ej d**st. Tā arī uzrakstiet: ej d**st.»

Atgādināsim, ka spēles laikā Nazarovs ārdījās un meta ar pudeli «Ak Bars» uzbrucējam Aleksandram Svitovam. Mača galvenie tiesneši «Baris» treneri izraidīja no spēles.

«Prokuratūra turpina izmeklēšanu. Viņi esot iztaujājuši visus lieciniekus, arēnas apsargus un šobrīd lemj par administratīvās lietas ierosināšanu,» sacīja «BIZNESS ONLINE» galvenais redaktors Airats Šamilovs.

Par trenerim necienīgo uzvedību KHL Nazarovu sodīja ar četru spēļu diskvalifikāciju, ko viņš jau izcietis.

Iepriekš KHL Disciplinārās komitejas (DK) priekšsēdētājs Valērijs Kamenskis izteicās, ka Nazarovs tiks sodīts bargāk nekā sezonas sākumā, kad viņam piesprieda sešu maču diskvalifikāciju. Toreiz treneris tiesnešu, skatītāju virzienā rādīja aizskarošus žestus, meta tiesnešiem ar pudeli un dvieļiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu