Video: Treneris Nazarovs turpina graut savu reputāciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Astanas «Baris» galvenais treneris Andrejs Nazarovs ir skandāliem visbagātākais treneris Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā. Savu reputāciju viņš kārtējo reizi apliecinājis mačā ar Jekaterinburgas «Avtomobilist», kad pēc otrās trešdaļas neļāva viņa vadītās vienības spēlētājam Ņikitam Mihailisam aprunāties ar TV žurnālistu.

19 gadus vecais uzbrucējs pret «Avtomobilist» guva savus pirmos vārtus KHL un pārtraukumā gatavojās sniegt komentāru žurnālistam, bet to izjauca Nazarovs, kurš aizveda spēlētāju uz ģērbtuvi.

Šī nav pirmā reize, kad Nazarovs nostājies pret žurnālistiem. Šosezon viņš atklātā tekstā kādu no mediju darbiniekiem pasūtīja divas mājas tālāk, iesakot, lai tā arī uzraksta.

Savu sašutumu par Nazarova rīcību neslēpa Astanā esošais TV reportieris, sakot: «Paldies Andrejam Nazarovam par šo interviju. Tā mēs strādājam!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu