Girgensonam rezultatīva piespēle, «Sabres» zaudē «Rangers» (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Astoto rezultativitātes punktu šosezon Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī nopelnīja talantīgais Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons.

Tomēr viņa pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda ar rezultātu 1:3 savā laukumā atzina Ņujorkas «Rangers» vienības pārākumu.

Latvijas uzbrucējs savas komanda vienīgajā vārtu guvumā rezultatīvi asistēja 58. minūtē, kad precīzi meta Tailers Enīss, kurš tika nosaukts par mača trešo spožāko zvaigzni.

Girgensons laukumā pavadīja 12 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā vienreiz bloķēja pretinieku metienu, lika lietā vienu spēka paņēmienu un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

«Rangers» zviedru vārtsargs Henriks Lundkvists šajā mačā atvairīja 27 no 28 metieniem, kamēr «Sabres» vārtu vīrs Raiens Milers tika galā ar 28 sāncenšu raidījumiem.

19 gadus vecais Girgensons šosezon 28 mačos izcēlies ar vienu vārtu guvumu un septiņām rezultatīvām piespēlēm, bet lietderības koeficients ir -3, kas ir starp labākajiem rādītājiem «Sabres» vienībā.

«Sabres» joprojām atrodas pēdējā vietā Austrumu konferences kopvērtējumā un visā līgā. 29 mačos Bufalo komanda tikusi tikai pie 14 punktiem.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu