Tihonovam piedāvāts spēlēt Latvijas hokeja izlasē (37)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latvijas Hokeja federācija (LHF) esot piedāvājusi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Sanktpēterburgas SKA kluba krievu uzbrucējam Viktoram Tihonovam spēlēt Latvijas nacionālajā valstsvienībā.

25 gadus vecais Viktors Tihonovs, kurš ir traģiski bojāgājušā trenera Vasilija Tihonova dēls un leģendārā speciālista Viktora Tihonova mazdēls, 1988. gadā piedzima Latvijas galvaspilsētā Rīgā.

«Viss ir ļoti vienkārši. Es varēju pārstāvēt Latvijas izlasi, jo biju dzimis Rīgā un man bija tās valsts pilsonība. Jau 16 gadu vecumā man LHF izteica piedāvājumu pārstāvēt Latviju,» «Sport-Express» citēts Tihonovs.

«LHF devu noraidošu atbildi. Negrasos spēlēt nevienā citā izlasē, izņemot Krieviju,» piebilda SKA uzbrucējs.

Šīs sezonas 25 KHL regulārā čempionāta mačos Tihonovs guvis 13 vārtus un izdarījis 7 rezultatīvas piespēles, kā arī iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +15.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno spēlētāju draftā Tihonovu pirmajā kārtā ar 28. numuru izvēlējās Fīniksas «Coyotes». Pasaules spēcīgākajā līgā viņš aizvadīja vienu sezonu, kur 61 cīņā iekrāja 16 punktus (8+8).


Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu