Girgensona pārstāvētā «Sabres» komanda atkal zaudē NHL spēlē (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kārtējo zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačos piektdien piedzīvoja latvieša Zemga Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda, kas ar 2:6 (1:4, 1:2, 0:0) izbraukumā piekāpās Anaheimas «Ducks» spēlētājiem.

Girgensons šajā spēlē laukumā pavadīja 16 minūtes un 48 sekundes, veicot divus metienus pa vārtiem un izdarot vienu spēku paņēmienu, bet viņa lietderības koeficients palika neitrāls, jo, neskatoties uz ilgo spēles laiku, latvietis nebija laukumā nevienu vārtu gūšanas brīdī.

Katrā komandā īpaši izcēlās pa vienam hokejistam. «Ducks» komandā tas bija Raiens Geclafs, kurš guva trīs vārtus un izpildīja vienu rezultatīvu piespēli, turklāt šos visus rezultativitātes punktus viņš nopelnīja jau pirmajā trešdaļā. Vēl mājiniekiem pa vieniem vārtiem guva arī Kems Foulers, Dastins Penners un Alekss Koglijāno.

Tāpat šajā mačā «Ducks» somu leģenda Tēmu Selenne aizvadīja savu 1400 NHL regulārā čempionāta cīņu, kļūstot vien par trešo eiropieti aiz Niklasa Lindstrēma un Jaromira Jāgra, kurš sasniedzis šo robežu.

Savukārt «Sabres» rindās abus vārtus guva vien 19 gadus vecais Mihails Grigorenko, kuram tie bija pirmie precīzie metieni šosezon. Zīmīgi, ka Grigorenko «Sabres» sastāvā atgriezās pēc trīs maču izlaišanas.

Zīmīgi, ka pēdējās 26 minūtēs «Sabres» komandas galvenais treneris Rons Rolstons uz rezervistu soliņa bija nosēdinājis visus pirmās maiņas uzbrucējus Koudiju Hodžsonu, Metu Moulsonu un Taileru Enīsu.

«Hokejistiem ir jāstrādā uz ledus. Es neredzēju, ka šī maiņa strādātu,» teica Rolstons.

«Sabres» hokejisti pēdējo 11 maču laikā spējuši uzvarēt vien divas reizes, bet kopā šosezon izcīnīti tika trīs panākumi.

Savukārt Girgensons šosezon 18 mačos guvis vienus vārtus un izpildījis četras rezultatīvas piespēles. Latvieša neitrālais lietderības koeficients ir labākais komandā.

«Sabres» ar septiņiem punktiem 19 spēlēs joprojām ne tikai ieņem pēdējo, astoto, vietu Atlantijas divīzijā, bet ir arī vājākā vienība Austrumu konferencē un līgā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu