Girgensons un «Sabres» paliek «sausā» pret «Rangers» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kārtējo neveiksmi Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā ceturtdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda.

Aizvadītajā mačā «Sabres» ar rezultātu 0:2 izbraukumā kapitulēja Ņujorkas «Rangers» hokejistiem.

19 gadus vecais Girgensons laukumā pavadīja 12 minūtes un 44 sekundes, kuru laikā izdarīja 2 metienus pa pretinieku vārtiem, veica 4 spēka paņēmienus, bloķēja 2 metienus un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vārtus uzvarētāju labā guva Deriks Brasārs un Kriss Kraiders. Lielisku sniegumu «Rangers» komandā demonstrēja vārtsargs Henriks Lundkvists, kurš atvairīja visus 29 pretinieku metienus.

Šīs sezonas 14 NHL cīņās latvietis atzīmējies ar 1 precīzu metienu, 2 rezultatīvām piespēlēm un negatīvu lietderības koeficientu -3.

Nākamo maču «Sabres» aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems Anaheimas «Ducks» vienību.

NHL Atlantijas divīzijas kopvērtējumā «Sabres» ar pieciem punktiem atrodas pēdējā, 8. pozīcijā. Jāatzīmē, ka «Sabres» ieņem arī 30. vietu visā līgā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu