Dārziņš varētu nespēlēt piecus mēnešus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.ak-bars.ru

Laura Dārziņa gūtais pleca savainojums izrādījies ļoti nopietns. Savainojuma dēļ viņš Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Kazaņas "Ak Bars" varētu nepalīdzēt pat piecus mēnešus.

Otrdien "Ak Bars" tikās ar Jūliusa Šuplera vadīto Maskavas CSKA un kādā no spēles epizodēm pie pretinieku vārtiem Dārziņš sadūrās ar pretspēlētāju. Laukumu viņš atstāja ar sāpju grimasēm sejā. Pēc tam viņš laukumā vairs neatgriezās.

Uzvaru šajā mačā ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienu sērijā svinēja Kazaņas vienība.

''Izskatās, ka viņš no ierindas ir izsists uz ilgu laiku,'' pēc mača teica "Ak Bars'' galvenais treneris Vladimirs Krikunovs. Tiek prognozēts, ka Latvijas valstsvienības uzbrucējs varētus izlaist pat piecus mēnešus, bet sīkāk tas kļūs zināms pēc rūpīgākās medicīniskās izmeklēšanas.

Dārziņš laukumā pavadīja 6 minūtes, kuru laikā izcēlās ar rezultatīvu piespēli. Viņš veica arī divus metienus pa pretinieku sargātajiem vārtiem, bet spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon Dārziņš piedalījies 15 spēlēs, kurās guvis divus vārtus un septiņas reizes rezultatīvi asistējis partneriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu