Krikunovs neapmierināts ar Sotnieka rīcību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Kazaņas „Ak Bars” treneris Vladimirs Krikunovs neapmierināts par sezonas pirmās spēles epizodi, kurā Rīgas „Dinamo” aizsargs Kristaps Sotnieks uztriecās Vadimam Homickim.

„Sotniekam iedos diskvalifikāciju, iespējams, uz piecām spēlēm, bet mūsu hokejists nespēlēs vismaz sešas nedēļas. Mēs gribam, lai Sotnieks tiktu diskvalificēts uz tādu pašu spēļu skaitu, cik izlaidīs Homickis,” pavēstīja „Ak Bars” treneris. Viņš lūgs KHL, lai tā vēlreiz izskata "Dinamo" aizsarga pārkāpumu un piespriež bargāku sodu.

Tāpat Krikunovs atzina, ka Dārziņš savā pirmajā sezonas spēlē "Ak Bars" komandas rindās vēl nejutās droši.

"Viņam pietrūkst Miķeļa Rēdliha, ar kuru kopā viņš spēlējis kopš bērnības. Taču priekš pirmās spēles viņa maiņa izskatījās normāli. Iespējams, ka šī nebija maiņas labākā spēle, taču ceru, ka turpmāk viss būs labi," piebilda Krikunovs.

Jau ziņojām, ka ar zaudējumu jauno KHL regulāro čempionātu otrdien sāka Rīgas "Dinamo" vienība, kas izbraukumā ar 2:5 piekāpās Laura Dārziņa pārstāvētajai komandai "Ak Bars". Rīdziniekiem vārtus guva Džeimijs Lundmarks un Mārtiņš Karsums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu