Redkanps: Anglija var uzvarēt Eiropas futbola čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Anglijā labi pazīstamais premjerlīgas kluba Totenhemas "Hotspur" galvenais treneri Harijs Redkanps uzskata, ka Anglijas izlasei ir ļoti labas izredzes uzvarēt Eiropas čempionātu (EČ) futbolā, kas 2012. gadā norisināsies Polijā un Ukrainā, ziņo futbola portāls "Soccerway".

Otrdien Anglijas izlase ar rezultātu 1-0 Vemblija stadionā pārspēja Velsas izlasi un par sešiem punktiem palielināja savu pārsvaru G grupā pār tuvākajiem sekotājiem. Anglijas izlasei šobrīd ir ļoti labas izredzes iekļūt EČ turnīrā no pirmās pozīcijas grupā.

"Mums ir labas izredzes, lai uzvarētu EČ. Es arī teicu, ka varam uzvarēt Pasaules kausu, tomēr kļūdījos," laikrakstam "The Sun" paziņoja Redkanps.

Pēc trenera domām Spānija šobrīd ir labākā komanda pasaulē, tomēr tai seko aptuveni piecu komandu grupa, no kuras ikviens varētu uzvarēt EČ.

"Mēs pēdējā laikā esam redzējuši labu Anglijas izlases, kā arī jauno spēlētāju sniegumu. Tas atstāj labas cerības," atklāja Redkanps.

Anglijas futbola izlase pēdējo gadu laikā ļoti kritizēta, jo nav guvusi nevienu ievērības cienīgu panākumu starptautiskajos turnīros. Ar jauno itāļu treneri Fabio Kapello izlase grib pārtraukt neveiksmīgās piedalīšanās Pasaules futbola kausos, kā arī Eiropas čempionātos un attaisnot daudzu miljonu fanu cerības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu