Jāgrs: Izskatās, ka tā būs mana pēdējā sezona (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Leģendārais čehu hokejists Jaromirs Jāgrs prognozē, ka nākamā sezona viņam būs pēdējā ilgajā karjerā.

41 gadu vecais Jāgrs savā «Facebook» profilā atzinis, ka, visticamāk, beigs karjeru pēc 2013./2014.gada sezonas. Tā viņam būs jau 20.sezona Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

«Izskatās, ka tā būs mana pēdējā sezona. Tāpēc nevaru pārāk riskēt,» rakstījis Jāgrs.

Pagājušajā mēnesī Jāgrs noslēdza viena gada līgumu par diviem miljoniem dolāru (miljonu latu) ar Ņūdžersijas «Devils» komandu. Tā būs jau viņa septītā vienība NHL.

Savā karjerā Jāgrs piedalījies 1391 NHL regulārā čempionāta spēlē un izpildījis 681 precīzu sitienu. Šie abi rādītāji ir desmitie labākie NHL vēsturē. Tāpat viņš ar 1688 punktiem ir astotais visu laiku rezultatīvākais līgas spēlētājs.

Savā karjerā pārstāvot arī Pitsburgas «Penguins», Vašingtonas «Capitals», Ņujorkas «Rangers», Filadelfijas «Flyers», Dalasas «Stars» un Bostonas «Bruins» komandas, viņš arī piedalījies 202 Stenlija kausa spēlēs, kurās guvis 78 vārtus un izpildījis 121 rezultatīvu piespēli.

Pagājušajā sezonā Jāgrs ar Bostonas «Bruins» komandu aizkļuva līdz Stenlija kausa finālsērijai. Stenlija kausu viņš ieguvis 1991. un 1992.gadā, kad pašā karjeras sākumā to paveica ar «Penguins» vienību. Tāpat viņš piecas reizes kļuvis par sezonas rezultatīvāko spēlētāju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu